RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы

Поиск по компаниям

 
Расширенный поиск
Обзоры сети

Архив пресс-релизов

 

2002 г
2003 г
2004 г
2005 г
2006 г
2007 г
2008 г
янв фев мар апр
май июн июл авг
сен окт ноя дек

август

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
2009 г
2010 г
2011 г
2012 г
2013 г







© ICC.  Перепечатка допускается

только с разрешения .

Пресс-релизы

 

27 августа 2008 г

Нова компактна цифрова радіографічна система від Canon пропонує незрівнянну якість та портативність

Canon розширює можливості застосування цифрової радіографії у рентгенівський кабінетах та поза їх межами

ЛОНДОН, 22 серпня 2008 року – Canon Europe, світовий лідер у галузі обробки зображень, сьогодні представляє Європі Canon CXDI-60G, нове доповнення до ряду цифрових радіографічних систем Canon.

Canon CXDI-60G є компактною, легкою, портативною моделлю, яка розширює можливості огляду, який можна здійснювати за допомогою цифрового радіографічного обладнання.

Вагою лише 2,7 кг тонкий, легкий корпус CXDI-60G пропонує ефективну площу зображення 234 x 284 мм, забезпечуючи широкий спектр застосувань, включно з рентгеном рук, ліктів, стоп та колін разом з найбільш поширеними ортопедичними оглядами. Технологія використовується у дуже різноманітних сферах, включно з педіатричним інтенсивним доглядом, ветеринарною радіографією, археологією та судовою медициною.

Успадкувавши такі якості свого компактного та легкого попередника, Canon CXDI-60G забезпечує незрівнянну якість цифрового зображення та портативність для гнучких радіографічних комплексів будь-яких розмірів та з будь-яким бюджетом. Модель зі змінним сенсорним кабелем, який надає потужності пристрою та передає дані, робить можливим встановлення у сусідній кімнаті.

Компактний, портативний дизайн робить його практичним рішенням для роботи, яку важко виконати на стаціонарних пристроях. Сюди входять інкубатори у педіатричних відділах особливого догляду та огляд на столі у травмпунктах та відділеннях невідкладної допомоги, де CXDI-60G з допомогою унікального маленького детектора забезпечує огляд у надзвичайних випадках уражень черепа та стегон. CXDI-60G доступний у розповсюджувачів професійних медичних систем у Європі.

Новий пристрій Canon CXDI-60G є наступником популярного пристрою CXDI-31, який був першою у світі портативною цифровою радіографічною системою касетного типу. Портативні цифрові радіографічні системи Canon використовувалися єгиптологами упродовж неймовірних досліджень мумії Ніфертіті. Використовуючи обладнання Canon радіографи та науковці цього проекту мали можливість оглянути скелет муміфікованого тіла на місці проведення робіт, забезпечуючи єгиптологів та спеціалістів по людських останках потужним новим поглядом на їх містичні предмети досліду.

Даючи можливість перевіряти рентгенівські зображення на екрані попереднього огляду за приблизно три секунди після зйомки, система забезпечує своєчасний та ефективний догляд за пацієнтами. До того ж запатентоване Canon контрольне програмне забезпечення, яке підтримує покращену ефективність обробки зображення, сприяє збільшенню точності діагностики, роблячи можливі рентгенівські знімки оптимальними для частини тіла, що оглядається.

CXDI-60G характеризується дизайном безпечним для довкілля, що відповідає вимогам директиви RoHS Європейського Союзу, яка зобов’язує компанії усувати або замінювати шість вказаних шкідливих речовин.

Цифрова радіографічна система Canon CXDI-60G *2 буде у продажу у Європі у серпня 2008 року.

версия для печати

Еще о деятельности компаний в Украине

Canon North-East OY, Представительство


SMS

 

Сообщите коллегам о последних новостях, пресс-релизах и сведениях из Каталога компаний через наш SMS-гейт.


Смотрите также

 

17 октября 2013 г

 • В Киеве завершился Международный научно-технологический форум «Наука. Инновации. Технологии – 2013»
 • Впервые в Киеве будет проведен глобальный курс для начинающих предпринимателей Earlydays

16 октября 2013 г

 • Украинские предприниматели выходят на международный рынок с помощью Windows Azure
 • Бионические разработки Festo – инвестиции в будущее

15 октября 2013 г

 • Компании тратят $1,5 млн в год на покупку поддельных наклеек на компьютеры

11 октября 2013 г

 • Відбувся 4-й Український форум з управління Інтернетом IGF-UA
 • В Киеве прошла Региональная конференция ENOG 6/RIPE NCC
 • Графические процессоры ускоряют пошив плаща-невидимки
 • Mail.Ru Group оштрафовали за отказ нарушить тайну переписки
 • Количество Android-смартфонов в сети «Киевстар» превысило 2 млн

Реклама

 

Рубрики

 


© ITware 2000-2013