RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы

Поиск по компаниям

 
Расширенный поиск
Обзоры сети

Архив пресс-релизов

 

2002 г
2003 г
2004 г
2005 г
2006 г
2007 г
2008 г
янв фев мар апр
май июн июл авг
сен окт ноя дек

март

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
2009 г
2010 г
2011 г
2012 г
2013 г







© ICC.  Перепечатка допускается

только с разрешения .

Пресс-релизы

 

25 марта 2008 г

Компанія «Майкрософт Україна» та інтернет-холдинг «ОБОЗ.ua» підписали угоду про співпрацю

Інтернет-холдинг «ОБОЗ.ua» стане першою компанією в Україні, яка буде використовувати сервіси Windows Live під власним брендом

25 березня 2008 року компанія «Майкрософт Україна» та інтернет-холдинг «ОБОЗ.ua» оголосили про підписання угоди про співпрацю, згідно якої «ОБОЗ.ua» зможе надавати своїм користувачам доступ до служб Windows Live під власним брендом.

Користувачам ресурсу «ОБОЗ.ua» буде представлена оновлена поштова служба, яка базується на популярній поштовій системі Hotmail від корпорації Microsoft. Відтепер кожен користувач зможе отримати поштову скриньку, розмір якої складатиме 5 гігабайт. Серед доступних можливостей поштової системи можна виділити інтуїтивну роботу зі списком контактів (вміщує до 1000 контактів), наявність персональних підписів, автоматичні відповіді про відсутність, підтримка фільтрації небажаної пошти, захист від спаму, робота з календарем. Для роботи з поштовою скринькою можна використовувати Web-інтерфейс, який підтримує як російську, так і українську мови. На сайті також буде доступна безкоштовна утиліта для робочих станцій Windows Live Mail або Microsoft Outlook. Також на порталі доступні такі сервіси як: реєстрація за допомогою єдиного облікового запису LiveID, система пошуку інформації Live Search та система обміну миттєвими повідомленнями Live Messenger.

Юрій Педерій, менеджер з продуктового маркетингу Windows Client компанії «Майкрософт Україна» відмічає: «Співробітництво з «ОБОЗ.ua» на сьогоднішній день немає аналогів в Україні. Вперше сервіси Windows Live будуть надані користувачам інтернет-порталу під його власним брендом. Це дає можливість постійним відвідувачам сайту отримувати необхідну інформацію та користуватися сучасними та ергономічними сервісами в межах єдиного, звичного їм інтерфейсу. Сервіси Windows Live сьогодні є одними з найпопулярніших у світі завдяки інноваціям і зручності. Використання цих технологій в межах інших інтернет-порталів дозволить покращити якість їх роботи, посилити лояльність існуючих та долучити багато нових користувачів».

«Ми раді розвивати стратегічне партнерство з компанією «Майкрософт Україна», – зазначив президент холдингу «ОБОЗ.ua» Артур Луарсабов. – Новий поштовий сервіс – це наступний спільний крок наших компаній після впровадження системи Live Search. Все це спрямовано на покращення сервісів і розширення можливостей порталу «ОБОЗ.ua». Користувачі неодмінно оцінять комфорт і функціональність безкоштовного поштового сервісу на базі програмного продукту від Microsoft. Реалізація необмежених можливостей комунікації в будь-який час, в будь-якому місці та будь-якому засобі – в цьому основне призначення нового поштового сервісу «ОБОЗ.ua».

Нагадаємо, що в січні 2008 року співпраця компанії «Майкрософт Україна» та інтернет-холдингу «ОБОЗ.ua» почалось зі спільного впровадження на порталі «ОБОЗ.ua» пошукового сервісу Live Search. Завдяки цьому сервісу користувачі можуть швидко та просто знаходити в Інтернеті інформацію, яка відповідає їхнім очікуванням, знаходячись на сторінці звичного для них інформаційного порталу.

версия для печати

Еще о деятельности компаний в Украине

Майкрософт Украина, компания


SMS

 

Сообщите коллегам о последних новостях, пресс-релизах и сведениях из Каталога компаний через наш SMS-гейт.


Смотрите также

 

17 октября 2013 г

 • В Киеве завершился Международный научно-технологический форум «Наука. Инновации. Технологии – 2013»
 • Впервые в Киеве будет проведен глобальный курс для начинающих предпринимателей Earlydays

16 октября 2013 г

 • Украинские предприниматели выходят на международный рынок с помощью Windows Azure
 • Бионические разработки Festo – инвестиции в будущее

15 октября 2013 г

 • Компании тратят $1,5 млн в год на покупку поддельных наклеек на компьютеры

11 октября 2013 г

 • Відбувся 4-й Український форум з управління Інтернетом IGF-UA
 • В Киеве прошла Региональная конференция ENOG 6/RIPE NCC
 • Графические процессоры ускоряют пошив плаща-невидимки
 • Mail.Ru Group оштрафовали за отказ нарушить тайну переписки
 • Количество Android-смартфонов в сети «Киевстар» превысило 2 млн

Реклама

 

Рубрики

 


© ITware 2000-2013