RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы

Поиск по компаниям

 
Расширенный поиск
Обзоры сети

Архив пресс-релизов

 

2002 г
2003 г
2004 г
2005 г
2006 г
янв фев мар апр
май июн июл авг
сен окт ноя дек

ноябрь

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
2007 г
2008 г
2009 г
2010 г
2011 г
2012 г
2013 г







© ICC.  Перепечатка допускается

только с разрешения .

Пресс-релизы

 

30 ноября 2006 г

SMART підтримує всесвітню благодійну програму Intel «Навчання для майбутнього», що впроваджується в Україні

Інтерактивні дошки SMART Board™ сприяють підвищенню ефективності навчального процесу.

Компанія SMART Technologies Inc. оголосила про своє рішення подарувати 28 інтерактивних дошок SMART Board™ в рамках всесвітньої благодійної програми корпорації Intel «Навчання для майбутнього», що впроваджується в Україні та спрямована на підвищення кваліфікації вчителів в сфері використання інформаційних технологій для покращення якості освіти. Про це було офіційно оголошено на міжнародному форумі Міністерства освіти та науки України та корпорації Intel «Нові горизонти ІКТ в освіті», що проходив в Києві 22 листопада. SMART регулярно надає свою продукцію освітнім установам, що беруть участь у програмах Intel. На сьогодні SMART виділила високотехнологічне обладнання у різних країнах на суму понад 350 тис. американських доларів, підтримуючи благодійну програму Intel® «Навчання для майбутнього».

Intel® «Навчання для майбутнього» - це всесвітня благодійна програма навчання викладачів інноваційним методам використання комп’ютерних технологій в процесі навчання, що спрямована на освітян, які працюють як в середніх школах, так і в професійно-технічних закладах, а також на студентів вищих педагогічних навчальних закладів, майбутніх вчителів. З 2003 року у 28 регіональних навчальних центрах України за програмою Intel пройшли підготовку понад 50 тис. вчителів. На сьогодні понад 3,5 млн. вчителів із 37 країн успішно пройшли навчання за цією Програмою.

"Сотні тисяч працівників освіти з усього світу розуміють, що інтерактивна дошка SMART Board як інструмент навчання має величезну цінність для педагога, - говорить Ненсі Ноултон, президент і генеральний директор компанії SMART. - Щоб переконатися в тому, що учні отримують все можливе від процесу навчання, необхідно навчати вчителів, як ефективно користуватися інтерактивною дошкою в класі".

"Тренери програми Intel® «Навчання для майбутнього» в Україні використовують інтерактивні дошки SMART Board, і це, на їхню думку, справді сприяє підвищенню результативності роботи на тренінгах", - говорить Тетяна Нанаєва, директор освітніх програм корпорації Intel в Україні”.

Про програму Intel® «Навчання для майбутнього»

Intel® «Навчання для майбутнього» - це всесвітня благодійна програма корпорації Intel, що спрямована на підвищення кваліфікації вчителів в сфері використання інформаційних технологій для покращення якості освіти. Вчителі, котрі беруть участь у програмі, інтенсивно навчаються активному й ефективному використанню інноваційних методів впровадження комп’ютерних технологій в процесі навчання. Крім того, вони вчаться самостійно розробляти засоби оцінювання і вдосконалюють уроки відповідно до цілей, Державних та міжнародних стандартів навчання. Програма навчає, як використовувати широкі можливості сучасних комп’ютерів, мережу Інтернет, розробляти дизайн веб-сторінок та організовувати учнівські проекти, а головне - розвиває навички ХХІ сторіччя, готує молодь до життя в умовах нової економіки – економіки знань.

версия для печати

Еще о деятельности компаний в Украине

Intel Ukraine Microelectronics Ltd.


SMS

 

Сообщите коллегам о последних новостях, пресс-релизах и сведениях из Каталога компаний через наш SMS-гейт.


Смотрите также

 

17 октября 2013 г

 • В Киеве завершился Международный научно-технологический форум «Наука. Инновации. Технологии – 2013»
 • Впервые в Киеве будет проведен глобальный курс для начинающих предпринимателей Earlydays

16 октября 2013 г

 • Украинские предприниматели выходят на международный рынок с помощью Windows Azure
 • Бионические разработки Festo – инвестиции в будущее

15 октября 2013 г

 • Компании тратят $1,5 млн в год на покупку поддельных наклеек на компьютеры

11 октября 2013 г

 • Відбувся 4-й Український форум з управління Інтернетом IGF-UA
 • В Киеве прошла Региональная конференция ENOG 6/RIPE NCC
 • Графические процессоры ускоряют пошив плаща-невидимки
 • Mail.Ru Group оштрафовали за отказ нарушить тайну переписки
 • Количество Android-смартфонов в сети «Киевстар» превысило 2 млн

Реклама

 

Рубрики

 


© ITware 2000-2013