RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы

Поиск по компаниям

 
Расширенный поиск
Обзоры сети

Архив пресс-релизов

 

2002 г
2003 г
2004 г
2005 г
2006 г
янв фев мар апр
май июн июл авг
сен окт ноя дек

август

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
2007 г
2008 г
2009 г
2010 г
2011 г
2012 г
2013 г







© ICC.  Перепечатка допускается

только с разрешения .

Пресс-релизы

 

31 августа 2006 г

Canon створює 4-ступеневий стабілізатор зображення

24 серпня 2006 року компанія Canon оголосила про випуск першого замінного об’єктива EF 70-200mm f/4L IS USM з 4-ступеневим стабілізатором зображення. Тепер фотографії позбудуться розмитості при витримках затвора до 4 ступенів, а триваліше просто не буває. тепер можна знімати за умов низького освітлення без штатива чи спалаху.

Пило- та водонепроникний, компактний та маневрений об’єктив відповідає найвищим стандартам Canon серед професійних об’єктивів серії L. Від чудово підійде для мандрівок, експедицій, поїздок на природу, де потрібно мандрувати з малою кількістю речей, але знімати фотографії виняткової якості.

Основні характеристики EF 70-200mm f/4L IS USM

• Компактний легкий корпус – 760 г, довжина 172 мм

• 4-ступеневий стабілізатор зображення з 2 режимами

• 1 флуоритовий і 2 UD-елементи для чудової оптичної продуктивності

• Автоматичне фокусування ультразвукового двигуна кільцевого типу з ручним фокусуванням у будь-який час

• Кругла діафрагма для рівномірного розмивання фону

• Ущільнювачі для захисту від пилу та вологи

• Покриття Super Spectra для видалення відблисків та небажаних зображень

• Мінімальна фокусна відстань 1,2 м

• Бленда та м’який футляр

EF 70-200mm f/4L IS USM є компактною альтернативою знаменитого об’єктива EF 70-200mm f/2.8L IS USM. Новий об’єктив доповнює низку інших професійних компактних зум-об’єктивів серії L типу EF 17-40 f/4L USM і EF 24-105L IS USM. Об’єктиви f/4L створено для фотографів-професіоналів, яким потрібні об’єктиви з зум-об’єктиви з фіксованою діафрагмою у всьому діапазоні масштабування. Цей об’єктив додає перевірену технологію Canon – стабілізатор зображення до популярного EF 70-200mm f/4L USM, але не жертвуючи компактністю об’єктива.

Стабілізатор зображення

4-ступеневий стабілізатор зображення дає змогу фотографувати навіть в умовах низького освітлення, як ніколи до того. Фотографи зазвичай знімають при витримці 1/250 с, а тепер їм можна вмикати стабілізатор зображення для отримання надзвичайно чітких і різких фотографій з витримкою всього 1/15 с.

Стабілізатор зображення усуває розмитість зображень при тремтінні камери. Гіроскопічні датчики визначають небажані вібрації, вмикаючи відповідні механізми для руху групи лінз перпендикулярно до оптичної осі. Це змінює шлях світла, повертаючи зображення до його вірного положення у площині датчика чи плівки.

Для зйомки нерухомих об’єктів 1 режим коригує рухи у вертикальній та горизонтальній осях. Протягом зйомки з горизонтальною проводкою для стеження за рухомими об’єктами 2 режим вимикає вертикальне коригування і запобігає ефекту тремтіння об’єкта у кадрі.

Стабілізатор зображення вимикається, коли камера кріпиться на штатив, щоб запобігти реагуванню датчиків стабілізації зображення та двигунів, що діють під час вібрації.

Чудове автофокусування

Ультразвуковий двигун (USM) кільцевого типу працює на ультразвукових вібраціях і забезпечує швидке та майже безшумне автофокусування. Потужний процесор та покращене автофокусування дозволяють працювати з високою продуктивністю. Хороший обертальний момент дає змогу зупиняти об’єктив з точністю та чіткістю, миттєво переходити до потрібної точки фокусування без повторної зйомки. Фотографи можуть відразу перемикатися на ручне фокусування в будь-який час, просто торкнувшись кільця ручного фокусуванні, їм не доведеться перед тим вимикати автоматичний режим фокусування.

f/4 від 70 до 200 мм

Об’єктив EF 70-200mm f/4L IS USM пропонує найвищу можливу оптичну якість без потреби змін діафрагми у всьому фокусному діапазоні об’єктива. Тому фотографи можуть установлювати експозицію з найширшою діафрагмою та масштабування до відстані 200 мм без потреби зменшити витримку. Довжина об’єктива не змінюється протягом масштабування і передній елемент об’єктива не обертається під час масштабування чи фокусування. Об’єктив має майже досконало круглу діафрагму в корпусі, яка допомагає створювати привабливий однорідно розмитий задній фон.

Якість зображення

Новостворена оптична система обмежує розмір об’єктива і покращує чіткість зображення по всій його області. 1 флуоритовий елемент та 2 елементи з наднизькодисперсійного скла використовуються для зменшення вторинних хроматичниx аберацій, бо інакше зображення будуть нечіткими та з спотворенням кольорів. Удосконаливши покриття Super Spectra та форму лінз, інженери Canon досягли ефекту вилучення відблисків і небажаних зображень, до яких більше схильні цифрові камери через відображення у датчику зображення. Збільшуючи абсорбцію світла, покриття зменшують відображальний ефект лінз, що сприяє створенню чітких і яскравих зображень у природній кольоровій гамі.

Інтеграція системи EOS

Об’єктив EF 70-200mm f/4L IS USM показуватиме інформацію замірювання з системою спалахів E-TTL II останніх моделей камер типу EOS-1D Mark II, EOS-1Ds Mark II, EOS 5D і EOS 400D. При використанні разом з спалахами Canon EX Speedlite об’єктив передає інформацію про відстань для спалахів, щоб покращити замірювання експозиція спалаху. Для використання за будь-яких погодних умов професійного корпусу EOS-1 пропонується спеціальне О-подібне кільце, що кріпиться на об’єктив для захисту від пилу та вологи.

Режим автофокусування та стабілізатор зображення мають іншу форму, щоб випадково не зачіпати їх.

EF 70-200mm f/4L IS USM постачається з блендою для об’єктива і м’яким футляром.

Дотримуючись філософії Canon Kyosei «життя в гармонії з навколишнім середовищем», в об’єктиві використовується лише скло без вмісту свинцю.

версия для печати

Еще о деятельности компаний в Украине

Canon North-East OY, Представительство


SMS

 

Сообщите коллегам о последних новостях, пресс-релизах и сведениях из Каталога компаний через наш SMS-гейт.


Смотрите также

 

18 октября 2013 г

 • Опасная пропорция: 2/3 пользователей и их финансовые операции в Сети под угрозой

17 октября 2013 г

 • В Киеве завершился Международный научно-технологический форум «Наука. Инновации. Технологии – 2013»
 • Впервые в Киеве будет проведен глобальный курс для начинающих предпринимателей Earlydays

16 октября 2013 г

 • Украинские предприниматели выходят на международный рынок с помощью Windows Azure
 • Бионические разработки Festo – инвестиции в будущее

15 октября 2013 г

 • Компании тратят $1,5 млн в год на покупку поддельных наклеек на компьютеры

11 октября 2013 г

 • Відбувся 4-й Український форум з управління Інтернетом IGF-UA
 • В Киеве прошла Региональная конференция ENOG 6/RIPE NCC
 • Графические процессоры ускоряют пошив плаща-невидимки
 • Mail.Ru Group оштрафовали за отказ нарушить тайну переписки

Реклама

 

Рубрики

 


© ITware 2000-2013