RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы

Поиск по компаниям

 
Расширенный поиск
Обзоры сети

Архив пресс-релизов

 

2002 г
2003 г
2004 г
2005 г
2006 г
янв фев мар апр
май июн июл авг
сен окт ноя дек

август

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
2007 г
2008 г
2009 г
2010 г
2011 г
2012 г
2013 г







© ICC.  Перепечатка допускается

только с разрешения .

Пресс-релизы

 

29 августа 2006 г

Цифрова фотокамера EOS 400D задовольнить величезний попит споживачів

24 серпня 2006 р. компанія Canon анонсувала фотокамеру нового покоління D-SLR під назвою EOS 400D.

Модель обладнано 10,1-мегапіксельним фотодатчиком CMOS, новою вбудованою системою чистки EOS, більшим і яскравішим 2,5-дюймовим РК-екраном та 9-точковим автофокусуванням, її створено для отримання світового лідерства як найпопулярнішої цифрової фотокамери. Вона позиціонується в модельному ряду вище моделі EOS 350D, яка наразі є рекордсменом із швидкості продажів серед дзеркальних фотокамер за весь час.

Створена компанією Canon модель EOS 300D стала вибором користувачів номер один у світі серед цифрових дзеркальних фотокамер і започаткувала революцію у цифровому світі у 2003 році. “Тепер ми бачимо масовий попит споживачів на цифрові дзеркальні фотокамери", — заявив Могенс Йенсен (Mogens Jensen), відповідальний за напрямок Canon Consumer Imaging в Європі.

Дослідження споживацької аудиторії показують, що тепер на цифрові дзеркальні фотокамери переходять не лише власники звичайних дзеркальних фотокамер. “Крім 21 мільйона фотографів-власників аналогових моделей EOS, з'явилася нова зростаюча категорія споживачів цифрових фотокамер EOS, — каже Йенсен. — Проникнення в європейські сім'ї складає 3%, і тепер питання полягає вже не в тому, яким великим є зараз цей ринок, а в тому наскільки він зросте.”

Основні характеристики EOS 400D:

• Фотодатчик CMOS із розміром зображення 10,1 мегапікселів;

• Система очищення Canon Colour Іmage Processіng System

• 2,5-дюймовий РК-дисплей з 230000 пікселів і широким кутом огляду 1600

• Високоточне 9-точкове автоматичне фокусування

• Параметри обробки зображення в режимі Picture Style

• Процесор обробки зображення DIGIC II, час увімкнення якого — 0,2 с

• Програмне забезпечення Digital Photo Professional для обробки зображень у форматі RAW

• Компактний і легкий корпус

• Повна сумісність з усіма об’єктивами EF і EF-S Canon та спалахами серії Speedlite EX

Canon є єдиним брендом цифрових дзеркальних камер, який виробляє власні датчики, процесори та об’єктиви для своєї продукції. “Користувачі EOS отримали результат 20 років невпинної розробки й інвестицій у EOS,” — каже Йенсен. “Фотографи-користувачі EOS отримують великі переваги, придбавши системну фотокамеру, в якій кожен елемент розроблено на фундаментальному рівні, що дає стабільну роботу в цілому. Це — одна з причин, з якої більш ніж 70% зареєстрованих фотографів на олімпіаді в Афінах користувались саме моделями EOS.” За допомогою EOS компанія Canon планує забезпечити споживачів фотокамерами з найкращими можливостями розширення, включаючи об’єктив 60 EF та спалахи Speedlite.

Удосконалена продуктивність

Крім системи очистки EOS Integrated Cleaning System, фотокамера EOS 400D має кілька вдосконалень порівняно з моделлю EOS 350D. Роздільна здатність розширена з 8,0 до 10,1 мегапікселів, використовується прекрасна високочутлива швидка та безшумна CMOS-технологія, яка тепер міститься у всіх шести моделях EOS Digital. Приблизно в два рази більший, ніж в моделі EOS 350D, 2,5-дюймовий РК-дисплей з високою роздільною здатністю є одним із найяскравіших серед моделей EOS, і тепер разом з показом зображень він відображає всю ключову інформацію про зйомку й інтерфейс користувача. Система автофокусування розширена з 7 до 9 точок, включаючи високочутливу центральну точку f/2.8, створену для виняткової продуктивності в умовах низького освітлення. Навіть із підвищеною роздільною здатністю максимальна швидкість серійної зйомки тепер збільшена з 14 до 27 великих файлів у форматі JPEG і від 5 до 10 зображень у форматі RAW.

Усунення пилу

EOS 400D — це перша фотокамера, обладнана системою чистки від пилу EOS Integrated Cleaning System. Основана на інтенсивних дослідженнях причин появи пилу у цифрових дзеркальних фотокамерах, система бореться з пилом у трьох основних напрямках: зменшення, відштовхування та видалення.

1. Зменшення

Внутрішні механізми фотокамери розроблено для мінімізації накопичення пилу. Кришку корпусу перероблено з метою попередження просочення пилу через неї.

2. Відштовхування

Антистатичні технології застосовано до низькопропускного фільтра, який закриває передню частину сенсора й не притягує пил.

3. Видалення

Датчик із функцією самоочистки використовує високочастотну вібрацію, щоб зіштовхнути пил з низькопропускного фільтра за час, приблизно рівний одній секунді після кожного включення. Ця функція вимикається відразу після відпускання затвора, щоб дати змогу миттєво зробити знімок.

Компанія Canon також створила внутрішню систему "Dust Delete Data" (Видалення слідів пилу з даних), здатну самостійно знаходити видимі пилинки на поверхні сенсора. Вони можуть бути автоматично видалені після зйомки за допомогою програми Digital Photo Professional.

Переваги EOS

Фотокамера EOS 400D успадкувала кілька технологічних функцій, перевірених часом на високоякісних моделях EOS, наприклад, EOS 30D і 5D. До їх складу входить 9-точкова система автофокусування Picture Style (див. додаток "Опис Технологій"), папки об’ємом на 9999 зображень і розширені функціональні можливості Pictbridge.

Фотокамера EOS 400D також містить процесор DIGIC II, який працює в камерах EOS, включаючи професійні моделі EOS 1 (див. додаток "Опис технологій"). Поряд з прекрасною якістю зображень, яка досягається завдяки досконалим алгоритмам візуалізації, та майже миттєвим часом увімкнення, який становить 0,2 секунди, прискорена обробка процесором DIGIC II ставить на перше місце здатність фотографа продовжувати зйомку, швидко очищаючи буфер зображень між серіями зйомки.

Оновлення

Опанування фотокамери EOS 400D користувачами старіших моделей EOS є простим завдяки тому самому інтуїтивному інтерфейсу користувача та базовому розташуванню ключових можливостей і функцій. Фотографи також можуть використовувати ті самі акумулятори та ручки для акумуляторів BG-E3, які використовувались у моделі EOS 350D. Також продовжено термін обслуговування всіх об’єктивів EF і

EF-S, спалахів EX Speedlites й аксесуарів EOS.

Програмне забезпечення

Будучи наступником усіх апаратів EOS Digital, EOS 400D постачається з повним набором програмного забезпечення для допомоги фотографу в роботі. У набір включено Digital Photo Professional (DPP), потужний засіб перетворення зображень RAW, який забезпечує повний контроль над обробкою зображень у форматі RAW. Комплект DPP включено в набір функцій фотокамери, так само, як засіб видалення слідів пилу з даних Dust Delete Data та Picture Style. Фотокамера постачається разом із програмами Capture, Image/Zoom Browser і Photostitch; крім того, надається 100 MБ персонального місця в інтерактивному фотоальбомі CANON iMAGE GATEWAY для поширення фотографій.

Опис технологій

Функція Picture Style

Функція вибору стилю зображень (Picture Style) з попередньо встановленими режимами значно спрощує керування якістю зображення. Picture Style можна порівняти з різними видами плівки, які мають різні рівні чутливості. Фотографи можуть легко вибирати попередні установки, а саме різкість, контрастність, тон кольорів і насиченість. Заводські настройки камери дають змогу швидко почати роботу із зображеннями JPEG, не вибираючи додаткові параметри в меню. Режими Picture Style, які застосовуються із зображеннями у форматі RAW, зовсім не погіршують якість зображення і можуть змінюватися за допомогою розробленого компанією Canon програмного забезпечення Digital Photo Professional.

Є шість режимів зйомки, що встановлюються попередньо: стандартний режим – чіткі, живі зображення, які не потребують додаткової обробки; режим портрета – оптимізація тонів і насиченості кольорів, зменшення різкості для покращення тонів; режим пейзажу – чіткі зелені та блакитні відтінки, посилення різкості для кращих обрисів гір, дерев і будівель; нейтральний режим – ідеально підходить для обробки після зйомки; режим точних кольорів – максимально відповідає кольору об’єкта при кольоровій температурі 5200K; монохромний режим – для монохромної зйомки із застосуванням різних фільтрів (жовтий, оранжевий, червоний і зелений) і тонуванням (сепія, синій, пурпуровий і зелений). Індивідуальний режим може використовуватись для збереження трьох користувацьких установок чи будь-яких режимів, доступних на веб-сайті Canon.

DIGIC II

Процесор DIGIC II використовується у всіх моделях EOS. Його спеціально створили для обробки зображень. Він призначається для швидких обчислень, потрібних для забезпечення точної кольоропередачі у режимі реального часу. Він представляє друге покоління процесорів для обробки зображення від Canon і заміняє цілий ряд окремих процесорних блоків, забезпечуючи високошвидкісну обробку зображень, заощаджуючи місце та подовжуючи термін експлуатації батарей.

У процесорі Canon досягнутий кращий компроміс між зручністю фотокамери та якістю зображення, ніж в інших виробників. Маючи великі можливості, процесор DIGIC II обробляє кожне зображення за допомогою повного комплексу алгоритмів, необхідних для досягнення відмінної якості зображень EOS, разом з цим активуючи розширені серійні режими зйомки.

CMOS

Одна з ключових переваг компанії Canon – це технологія CMOS. Перевага датчиків CMOS компанії Canon над технологією CCD-датчиків полягає в зменшенні енергоспоживання датчиків та оптимізації використання акумулятора.

CCD-датчики використовують систему сегментації, у якій накопичений електричний заряд з кожного пікселя переноситься у відповідний канал передачі. Виконання операцій потребує часу й значної енергії.

На противагу цьому, у CMOS-датчиках компанії Canon сигнал перетворюється окремими посилювачами в кожному пікселі. Зайві операції з передачі заряду не виконуються, і це пришвидшує процес отримання сигналів у процесор для обробки зображення. Шум знижується, енергоспоживання зменшується, а потенційна швидкість зйомки зростає.

Програмне забезпечення Digital Photo Professional

Програмне забезпечення Digital Photo Professional надає змогу швидко опрацьовувати нестиснене зображення у форматі RAW. Обробка за допомогою Digital Photo Professional дає змогу переглядати зображення в реальному часі й відразу застосовувати різні модифікації, регулювати зображення у форматі RAW, а саме визначати баланс білого, динамічний діапазон, компенсацію експозиції та відтінки кольорів. Зображення з фотокамери у форматі JPEG, отримані за її допомогою, можуть бути записані в кольоровому просторі sRGB або Adobe RGB. Програмне забезпечення Digital Photo Professional підтримує кольорові простори sRGB, Adobe RGB і Wide Gamut RGB. Коли зображення перетворюються з формату RAW у формат TIFF або JPEG, до файлу автоматично приєднується профіль ІСС (Міжнародного консорціуму з кольорів). Завдяки цьому можливе точне відтворення кольорів у програмі, яка підтримує профілі ICC, наприклад, в Adobe Photoshop. Щоб підвищити продуктивність, набір параметрів зображення можна зберегти та застосовувати до багатьох зображень.

версия для печати

Еще о деятельности компаний в Украине

Canon North-East OY, Представительство


SMS

 

Сообщите коллегам о последних новостях, пресс-релизах и сведениях из Каталога компаний через наш SMS-гейт.


Смотрите также

 

18 октября 2013 г

 • Опасная пропорция: 2/3 пользователей и их финансовые операции в Сети под угрозой

17 октября 2013 г

 • В Киеве завершился Международный научно-технологический форум «Наука. Инновации. Технологии – 2013»
 • Впервые в Киеве будет проведен глобальный курс для начинающих предпринимателей Earlydays

16 октября 2013 г

 • Украинские предприниматели выходят на международный рынок с помощью Windows Azure
 • Бионические разработки Festo – инвестиции в будущее

15 октября 2013 г

 • Компании тратят $1,5 млн в год на покупку поддельных наклеек на компьютеры

11 октября 2013 г

 • Відбувся 4-й Український форум з управління Інтернетом IGF-UA
 • В Киеве прошла Региональная конференция ENOG 6/RIPE NCC
 • Графические процессоры ускоряют пошив плаща-невидимки
 • Mail.Ru Group оштрафовали за отказ нарушить тайну переписки

Реклама

 

Рубрики

 


© ITware 2000-2013