RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы

Поиск по компаниям

 
Расширенный поиск
Обзоры сети

Архив пресс-релизов

 

2002 г
2003 г
2004 г
2005 г
2006 г
янв фев мар апр
май июн июл авг
сен окт ноя дек

август

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
2007 г
2008 г
2009 г
2010 г
2011 г
2012 г
2013 г







© ICC.  Перепечатка допускается

только с разрешения .

Пресс-релизы

 

28 августа 2006 г

Нові сканери Canon серії LiDE пропонують користувачам підвищену роздільну здатність

Компанія Canon оголошує про випуск двох нових сканерів серії LIDE – CanoScan LiDE 600F та CanoScan LiDE 70.

Приходячи на зміну моделям CanoScan LiDE 500F і CanoScan LiDE 60 відповідно, обидва сканери пропонують підвищену роздільну здатність. Зокрема модель CanoScan LiDE 600F – це перший сканер з контактним датчиком зображення CIS, здатний сканувати з роздільною здатністю 4800 точок на дюйм. Обидві моделі відрізняються витонченим компактним дизайном, властивим сканерам серії LiDE, і мають підставку для сканування у вертикальному положенні. Ця підставка, вбудована у модель CanoScan LiDE 600F, дозволяє сканувати у трьох різних положеннях, а також може використовуватись для вертикального сканування.

«Випуск у продаж двох нових сканерів CanoScan LIDE нового дизайну підтверджує лідерство Canon на ринку сканерів на основі контактних датчиків зображення (CIS), – говорить Могенс Йенсен (Mogens Jensen), відповідний за напрямок Canon Consumer Imaging у Європі. – «Відрізняючись підвищеною роздільною здатністю, обидві моделі роблять якісне сканування доступним для кожного».

Характеристики моделей CanoScan LiDE 600F і CanoScan LiDE 70:

 компактний та тонкий дизайн сканерів серії LIDE; модель CanoScan LiDE 600F надають можливість сканування у трьох положеннях

 підвищена роздільна здатність – 4800 x 9600 точок на дюйм та 2400 x 4800 точок на дюйм відповідно

 підключення USB 2.0 Hi-Speed з подачею живлення

 технологія FARE 3-го рівня1 (тільки для CanoScan LiDE 600F) і технологія QARE 3-го рівня для автоматичного видалення слідів пилу та подряпин

 кнопки «EZ» для виконання операцій одним натисканням

 пряме сканування у файл PDF

Модель CanoScan LiDE 600F є лідером серії пристроїв CanoScan LIDE, у той час як модель CanoScan LiDE 70 у модельному ряді передує моделі CanoScan LiDE 600F та є наступною після моделі CanoScan LiDE 25.

Дизайн сканерів серії LiDE

Стильні, тонкі та компактні моделі CanoScan LiDE 600F та CanoScan LiDE 70 забезпечують підвищену гнучкість у роботі. Обидві моделі мають підставку, що є вбудованою у модель CanoScan LiDE 600F, для сканування у вертикальному положенні та звільнення простору на робочому столі. Крім того, унікальний дизайн моделі CanoScan LiDE 600F дозволяє сканувати в трьох положеннях і відкривати пристрій на 180 градусів завдяки наявності двошарнірної кришки. Двошарнірна кришка моделі CanoScan LiDE 600F та кришка «Z-lid» моделі CanoScan LiDE 70 дозволяють сканувати великі та громіздкі оригінали.

Висока роздільна здатність

Canon продовжує розширювати межі ринку сканерів: модель CanoScan LiDE 600F – це перший сканер з контактним датчиком зображення (CIS), який має оптичну роздільну здатність 4800 x 9600 точок на дюйм та глибину кольору 48 біт. Така глибина кольору забезпечує точнішу передачу кольору, а висока роздільна здатність – збереження якості зображення навіть під час збільшення невеликих оригіналів. Модель CanoScan LiDE 70 має роздільну здатність 2400 x 4800 точок на дюйм, яка дозволяє передавати найдрібніші деталі фотографій. Таким чином, ця модель підсилює лінію пристроїв LiDE, яка тепер надає повний вибір пристроїв будь-якої роздільної здатності.

Потужність USB

Моделі CanoScan LiDE 600F та CanoScan LiDE 70 отримують потрібне живлення через кабель USB, що дозволяє звільнити робочий простір на столі або іншому робочому місці користувача. Подача живлення через кабель USB також робить ці сканери більш портативними: Ви можете підключити їх до ноутбука та використовувати у будь-якому зручному місці.

Обидві моделі використовують з'єднання USB 2.0 Hi-Speed для забезпечення надвисокої швидкості сканування.

Корекція під час сканування

У сканер CanoScan LiDE 600F вбудовано дуже компактний блок сканування фотоплівок (FAU), який дозволяє цій моделі збільшувати кадри 35-мм плівки з високою якістю. Модель CanoScan LiDE 600F також оснащено технологією FARE 3-го рівня для корекції 35-мм плівки.

Обидва сканери також надають технологію QARE 3-го рівня для корекції відсканованих зображень, яка забезпечує автоматичне видалення слідів пилу та подряпин і відновлює вицвілі кольори на фотографіях. Технології та FARE дозволяють заощадити час, який витрачається на ретушування, а також можуть використовуватися як любителем, так і професіоналом.

EZ-клавіші

Обидві моделі відрізняються неперевершеною зручністю у настройці під індивідуальні вимоги, мають кнопки «EZ» для швидкого виконання практично будь-яких завдань сканування одним натисканням. Сканер CanoScan LiDE 600F має 7 кнопок «EZ», а сканер CanoScan LiDE 70 – 4.

Сканування у PDF напряму

Обидві моделі, CanoScan LiDE 600F і CanoScan LiDE 70, пришвидшують технологічні процеси за допомогою сканування прямо у PDF (формат перенесення документів). Користувачі можуть створювати PDF-файли з оригіналів документів не використовуючи програми для перетворення. Сторінки можна просто упорядковувати або вставляти у PDF-файли, створені раніше за допомогою цього ж сканера. При обробці системою автоматичного розпізнавання тексту в файл PDF вставляється текст, який просто редагувати та шукати. За допомогою нових кнопок «EZ» для створення файлів PDF користувачі моделі CanoScan LiDE 600F мають можливість створювати документи з багатьма сторінками формату PDF одним натисканням кнопки, без використання будь-якого програмного забезпечення.

Зрозуміле програмне забезпечення

У комплект постачання нових сканерів входять пакети високоякісних програмних засобів, що забезпечують розширений набір функцій для творчої роботи. Обидві моделі постачаються з програмним забезпеченням CuneiForm , ArcSoft PhotoStudio та NewSoft Presto! PageManager. Поряд з програмним забезпеченням у комплект постачання сканерів також входить набір засобів CanoScan Toolbox V5.0 та драйвер ScanGear V12.0.

версия для печати

Еще о деятельности компаний в Украине

Canon North-East OY, Представительство


SMS

 

Сообщите коллегам о последних новостях, пресс-релизах и сведениях из Каталога компаний через наш SMS-гейт.


Смотрите также

 

18 октября 2013 г

 • Опасная пропорция: 2/3 пользователей и их финансовые операции в Сети под угрозой

17 октября 2013 г

 • В Киеве завершился Международный научно-технологический форум «Наука. Инновации. Технологии – 2013»
 • Впервые в Киеве будет проведен глобальный курс для начинающих предпринимателей Earlydays

16 октября 2013 г

 • Украинские предприниматели выходят на международный рынок с помощью Windows Azure
 • Бионические разработки Festo – инвестиции в будущее

15 октября 2013 г

 • Компании тратят $1,5 млн в год на покупку поддельных наклеек на компьютеры

11 октября 2013 г

 • Відбувся 4-й Український форум з управління Інтернетом IGF-UA
 • В Киеве прошла Региональная конференция ENOG 6/RIPE NCC
 • Графические процессоры ускоряют пошив плаща-невидимки
 • Mail.Ru Group оштрафовали за отказ нарушить тайну переписки

Реклама

 

Рубрики

 


© ITware 2000-2013