RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы

Поиск по компаниям

 
Расширенный поиск
Обзоры сети

Архив пресс-релизов

 

2002 г
2003 г
2004 г
2005 г
2006 г
янв фев мар апр
май июн июл авг
сен окт ноя дек

август

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
2007 г
2008 г
2009 г
2010 г
2011 г
2012 г
2013 г







© ICC.  Перепечатка допускается

только с разрешения .

Пресс-релизы

 

28 августа 2006 г

Нові «мініпринтери» PIXMA – стильні та компактні пристрої для фотодруку

Компанія Canon оголошує про випуск серії компактних «мініпринтерів» PIXMA, які розширяють спектр високоякісних фотопринтерів PIXMA для дома, офісу і професійного користування.

Нова серія, яка включає принтер PIXMA mini260 і модель початкового рівня PIXMA mini220, забезпечує поєднання професійної якості фотографій та високої швидкості друку. Лідер серії модель mini260 також має розроблений Canon інноваційне зручне коліщатко прокручення (Easy-Scroll Wheel). Це перший випадок застосування цього популярного засобу керування у компактному принтері. Зручний інтерфейс користувача забезпечує інтуїтивно зрозуміле керування меню навігації та функціями принтера. Зручне коліщатко прокручення дозволяє користувачам приділяти більше часу оволодінню багатьма функціями художнього друку. Елегантний дизайн принтера включає висувну ручку для перенесення при потребі друкувати у дорозі – ідеальний додаток до сучасних компактних цифрових камер та інших мобільних пристроїв для обробки зображень.

«Фотопринтери PIXMA вже стали популярними пристроями для дома, малих та домашніх офісів, а також професійних фотостудій. Ми очікуємо на те, що нові мініпринтери PIXMA стануть такими ж популярними на швидкозростаючому ринку компактних фотопринтерів, – говорить Могенс Йенсен (Mogens Jensen), відповідальний за напрямок Canon Consumer Imaging в Європі. – Усі принтери PIXMA представляють собою унікальне поєднання ключових розробок Canon – Інноваційних технологій цифрової обробки зображень, роботи з матеріалами для друку та друкувальних головок. Третє покоління апаратів PIXMA представляє мініпринтери PIXMA, які поєднують елегантність та високий стиль з високою продуктивністю друку».

Характеристики мініпринтерів PIXMA:

 нове зручне коліщатко прокручення для інтуїтивно зрозумілої навігації та вбудований високоякісний кольоровий рідкокристалічний TFT-дисплей 2,5-дюйми (6,3 см) (mini260) чи РК-дисплей 2,5 дюйми (mini220)

 технологія створення друкувальних головок FINE (фотолітографічне виготовлення чорнильних сопел) для створення фотографій, які за якістю ідентичні професійним; висока швидкість друку та максимальна роздільна здатність 9600 x 2400 точок на дюйм завдяки створенню чорнильних крапель об'ємом 1 пл (mini260)

 технологія ChromaLife1001 для довговічних чудових фотографій

 підтримка стандартів PictBridge та Bluetooth (з використанням блока Bluetooth BU-20, що можна придбати додатково), а також прямий друк через інфрачервоний порт з сумісних мобільних пристроїв обробки зображень

 компактні портативні пристрої для друку у дорозі

Зручне коліщатко прокручення та інтуїтивно зрозумілі засоби керування

Лідер нової серії мініпринтерів PIXMA модель mini260 оснащена новою розробкою Canon – зручним коліщатком прокручення. Цей інструмент, також використовується на деяких провідних моделях принтерів PIXMA, взаємодіє з 2,5-дюймовим рідкокристалічним TFT-дисплеєм високої роздільної здатності, забезпечуючи просте та інтуїтивно зрозуміле меню навігації. Обертаючи зручне коліщатко прокручення та вибираючи піктограми на рідкокристалічному TFT-дисплеї, можна вибрати будь-які функції друку. Зручне коліщатко прокручення, користуватися яким так само просто, як вибирати мелодії на МР3-плеєрі, забезпечує користувачів повною свободою у використанні міні принтерів та PIXMA можливостей для творчості.

Модель початкового рівня mini220, яка входить до нової серії, має чіткий кольоровий РК-дисплей 2,5 дюйми з функціями меню, для роботи з якими є зручні у використанні засоби керування.

Вбудовані в обидва мініпринтера PIXMA функції покращення фотозображень дозволяють користувачам швидко й просто друкувати чудові фотографії. Цифрові зображення, попередній перегляд яких здійснюється з використанням 2,5-дюймового дисплея, можна покращувати, використовуючи функції зменшення «червоних очей», підвищення яскравості обличчя, а також функції Image Optimizer (Оптимізатор зображення). Функцію Image Optimizer (Оптимізатор зображення) розроблено для роботи з зображеннями низької роздільної здатності, наприклад, знятими на фотокамеру мобільного телефона.

Швидкий друк з високою роздільною здатністю

Стильні та компактні мініпринтери PIXMA оснащені вдосконаленою друкувальною головкою Canon наступного покоління, створеній за технологією FINE, для забезпечення професійної якості фотографій.

Лідер серії модель mini260 має роздільну здатність під час друку 9600 x 2400 точок на дюйм завдяки створенню чорнильних крапель об'ємом 1 пл, що забезпечує велику чіткість зображень та кращу передачу кольору з більш високою швидкістю. Модель mini260 забезпечує друк фотографій формату 10x15 см (4 x 6 дюйми) «в край» лише за 59 секунд . Крім того, цей апарат оснащений технологією Canon ContrastPLUS: використання додаткових чорних чорнил забезпечує вищу контрастність та глибину фотографій. Модель початкового рівня mini220 дозволяє створювати відбитки професійної якості з роздільною здатністю до 48002 x 1200 точок на дюйм завдяки друкувальній головці, створеній за технологією FINE, з мікросоплами, що забезпечують створення чорнильних крапель об'ємом 2 пл. У цій моделі використовується зручний 3-кольоровий чорнильний картридж, який можна легко замінити. Модель mini220 забезпечує друк фотографії формату 10 x 15 см приблизно за 67 секунд.

Прямий друк та повний контроль за процесом друку

Мініпринтери PIXMA надають широкий спектр можливостей прямого друку без використання комп'ютера. Користувачі можуть миттєво надрукувати фотографії з цифрових камер та багатьох інших портативних пристроїв обробки зображень.

Підтримка стандарту PictBridge забезпечує простоту підключення мініпринтера PIXMA до будь-якої сумісної фотокамери. Крім того, Ви можете друкувати фотографії напряму з карток пам’яті, вставляючи зручний слот, що маються у принтері. Підтримується більшість з розповсюджених карток пам’яті цифрових фото- і відеокамер. Додатковий інфрачервоний порт та підтримка стандарту Bluetooth (з використанням блока Bluetooth Unit BU-20, що можна придбати додатково) дозволяють з використанням технологій без провідного з’єднання миттєво надсилати на принтер зображення, що зберігаються на мобільних телефонах та КПК. Також можна підключити принтер до комп’ютера через інтерфейс USB2.0 Hi-Speed з використанням програмного забезпечення Canon для обробки зображень, яке входить у комплект постачання.

Мініпринтери PIXMA підтримують широкий спектр справжніх матеріалів для друку Canon, які розширюють Ваші можливості для творчості, включаючи глянцевий фотопапір, фотопапір нового широкого формату 10 x 18 см (4 x 7,1 дюйми), формату кредитної картки та міні-наклейки6.

версия для печати

Еще о деятельности компаний в Украине

Canon North-East OY, Представительство


SMS

 

Сообщите коллегам о последних новостях, пресс-релизах и сведениях из Каталога компаний через наш SMS-гейт.


Смотрите также

 

18 октября 2013 г

 • Опасная пропорция: 2/3 пользователей и их финансовые операции в Сети под угрозой

17 октября 2013 г

 • В Киеве завершился Международный научно-технологический форум «Наука. Инновации. Технологии – 2013»
 • Впервые в Киеве будет проведен глобальный курс для начинающих предпринимателей Earlydays

16 октября 2013 г

 • Украинские предприниматели выходят на международный рынок с помощью Windows Azure
 • Бионические разработки Festo – инвестиции в будущее

15 октября 2013 г

 • Компании тратят $1,5 млн в год на покупку поддельных наклеек на компьютеры

11 октября 2013 г

 • Відбувся 4-й Український форум з управління Інтернетом IGF-UA
 • В Киеве прошла Региональная конференция ENOG 6/RIPE NCC
 • Графические процессоры ускоряют пошив плаща-невидимки
 • Mail.Ru Group оштрафовали за отказ нарушить тайну переписки

Реклама

 

Рубрики

 


© ITware 2000-2013