RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы

Поиск по компаниям

 
Расширенный поиск
Обзоры сети

Архив пресс-релизов

 

2002 г
2003 г
2004 г
2005 г
2006 г
янв фев мар апр
май июн июл авг
сен окт ноя дек

май

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
2007 г
2008 г
2009 г
2010 г
2011 г
2012 г
2013 г







© ICC.  Перепечатка допускается

только с разрешения .

Пресс-релизы

 

30 мая 2006 г

Canon Europe поповнює своє портфоліо новим широкоформатним пристроєм

Компанія Canon Europe, світовий лідер у галузі технологій обробки цифрових зображень, сьогодні повідомила про випуск найновішої моделі у низці широкоформатних принтерів, Canon imagePROGRAF iPF5000, призначеної для поліграфічного ринку. Випуск imagePROGRAF iPF5000 став першим кроком на шляху до поставленої мети, — домінування в широкоформатній галузі. Нещодавно було розроблено багато інших подібних продуктів для задоволення потреб ринку пристроїв, здатних забезпечити кольоровий друк із високою точністю, злагодженістю й швидкістю, а також з надійністю і зручністю.

“Ми розглядаємо LFP як невід'ємну частину пропозиції для професійного друку. Завдяки щорічному випуску нового продукту протягом останніх п'яти років, частка Canon на рину LFP у Європі зросла майже до 10%, у той час як сам обсяг виробництва пристроїв LFP збільшився за останній рік майже на 45%. Запуск у виробництво моделі imagePROGRAF iPF5000 допоможе компанії Canon впевненіше почуватися в цьому секторі й стане стимулом подальшого розширення серії продуктів, щоб завоювати вирішальний глос серед виробників LFP”, — коментує Пауль Хінкінз (Paul Hinkins), менеджер Canon Europe з маркетингу продукції широкоформатних принтерів у Європі.

У пристрої imagePROGRAF iPF5000 застосовано нову унікальну технологію, яка сприяє підвищенню продуктивності та якості, пропонує точні й узгоджені результати. Цей настільний пристрій формату 17 дюймів (A2) поєднує в собі першу в промисловій продукції подвійну друкувальну голівку з високою щільністю, а також технологію фотолітографічного виготовлення чорнильних сопел FINE (Full Photolithography Inkjet Nozzle Engineering), завдяки чому він забезпечує найвищу якість друку. Крім того, високошвидкісний контролер разом із функціями автоматичного визначення відповідного носія й чорнил забезпечать високу швидкість виходу без втрати якості.

Подвійна друкувальна голівка з високою щільністю, — основна особливість моделі imagePROGRAF iPF5000, — прискорює друк і сприяє підвищенню довговічності пристрою завдяки інтеграції 30 000 сопел у двох дюймових друкуючих голівках. Крім того, завдяки впровадженню технології FINE об'єм чорнильних крапель зменшився до 4 піколітрів, що забезпечує тонку градацію кольорів, високу чіткість і точність. Революційна система Canon із застосуванням пігментних чорнил 12 кольорів не лише підвищує якість друку, але й покращує сумісність із носіями різних типів, а також розширює діапазон кольорів. Широка гама кольорів випускається з додатковими відтінками червоного, зеленого й синього чорнил, а також із двома різновидами сірих чорнил, — сірого для фотографій та звичайного сірого, — що забезпечує плавні переходи кольорів наряду з нейтральним і контрастним монохромним друком. На додачу, використання чорних чорнил двох типів, — чорного для фотографій та чорного матового, — розширює сумісність із носіями. Досягнувши найширшої гами кольорів у своєму класі, модель imagePROGRAF iPF5000 задовольняє вимогливим потребам ринку щодо точного відтворення кольорів на носіях різних типів, особливо в області фотодруку.

Подальшому підвищенню ефективності сприяє нещодавно розроблений високошвидкісний контролер, який забезпечує швидку обробку зображень трьох типів: високошвидкісну обробку для звичайного друку, а також обробку зображень для друку на глянцевому та крейдяному папері. Крім того, гнучкість моделі imagePROGRAF iPF5000 покращується завдяки чотирьом способам подачі носіїв: із касети, рулону, а також подача вручну з передньої та верхньої частини пристрою. Це означає, що в будь-який момент часу завжди доступні два типи для друку, тому робота на пристрої є настільки продуктивною, наскільки це можливо.

“Цей пристрій символізує наше вторгнення на ринок LFP. Беручи до уваги кожну можливу функцію й кожен спосіб використання принтера imagePROGRAF iPF5000 і не поступаючись швидкістю та якістю зображення, ми створили пристрій, який стане відповіддю на запити ринку, ефективною з точки зору витрат. У принтері imagePROGRAF iPF5000 передові технології поєднуються зі зручністю; це дасть змогу компанії Canon ще більше зміцнити свої позиції у широкоформатному секторі”, — підбив підсумок Пауль Хінкінз.

Стандартний комплект поставки моделі imagePROGRAF iPF5000 включає програми PosterArtist і Digital Photo Print Professional, а також додаткові компоненти для друку в Adobe Photoshop і власне програмне забезпечення Canon Digital Photo Professional, яке постачається з різними моделями електрооптичних камер. Принтер можна налаштувати для роботи в мережі; крім того, його конструкція передбачає зручне й ефективне керування друком.

версия для печати

Еще о деятельности компаний в Украине

Canon North-East OY, Представительство


SMS

 

Сообщите коллегам о последних новостях, пресс-релизах и сведениях из Каталога компаний через наш SMS-гейт.


Смотрите также

 

17 октября 2013 г

 • В Киеве завершился Международный научно-технологический форум «Наука. Инновации. Технологии – 2013»
 • Впервые в Киеве будет проведен глобальный курс для начинающих предпринимателей Earlydays

16 октября 2013 г

 • Украинские предприниматели выходят на международный рынок с помощью Windows Azure
 • Бионические разработки Festo – инвестиции в будущее

15 октября 2013 г

 • Компании тратят $1,5 млн в год на покупку поддельных наклеек на компьютеры

11 октября 2013 г

 • Відбувся 4-й Український форум з управління Інтернетом IGF-UA
 • В Киеве прошла Региональная конференция ENOG 6/RIPE NCC
 • Графические процессоры ускоряют пошив плаща-невидимки
 • Mail.Ru Group оштрафовали за отказ нарушить тайну переписки
 • Количество Android-смартфонов в сети «Киевстар» превысило 2 млн

Реклама

 

Рубрики

 


© ITware 2000-2013