http://ITWare.com.ua/pr/12078/

6 октября 2006 г

Нова соціальна акція «Київстар» до Міжнародного дня захисту тварин

4 жовтня в рамках загальнонаціонального проекту «Київстар»: природа в зоні досяжності!» у Київському зоопарку відбудеться акція, присвячена Міжнародному Дню захисту тварин. Мета чергової соціальної ініціативи компанії «Київстар» – привернути увагу громадськості до проблеми захисту тварин.

Задача акції – проінформувати громадськість про основні проблеми захисту тваринного світу в Україні, необхідність реалізації соціальних програм захисту представників дикої фауни, зокрема, рідкісних та зникаючих видів, а також створення цивілізованих умов їх існування в зоопарках та дельфінаріях України.
Всеукраїнська програма «Київстар»: природа в зоні досяжності!» розпочалась у 2004 році і сьогодні охоплює зоопарки Києва, Одеси, Харкова, Миколаєва, Мени, а також найбільший в СНД дельфінарій Одеси.
Керівник департаменту з корпоративних зв’язків «Київстар» Жанна Ревнова:
«Проблема захисту тварин в Україні та в усьому світі вимагає об’єднання зусиль усіх людей. Наближуючись до природи, людина проявляє найкращі свої якості – щирість, любов, відданість, вміння піклуватись про рідних та близьких. Ми повинні зробити все, щоб зберегти світ тварин для нас та наших дітей. Тому компанія «Київстар» надає підтримку зоопаркам та дельфінаріям – у цих куточках природи зникаючі види тварин утримуються в гідних умовах та будуть нас радувати ще багато років. До того ж, підтримка цих чудових місць відпочинку сприяє збереженню та примноженню традицій сімейного спілкування».
В рамках всеукраїнського проекту «Київстар»: природа в зоні досяжності!» зроблено вже чимало. З 2004 року компанія «Київстар» співпрацює з Київським зоопарком. Завдяки цій співпраці у столичному зоопарку з’явилися три жирафи: Ейс, Бейс та Діджус, відремонтований вольєр для рідкісних птахів – дроф. А минулого року компанія «Київстар» підписала договір про співпрацю з Одеським та Миколаївським зоопарками. Компанія взяла під опіку слонів, що живуть в цих зоопарках: для них будують просторі літні вольєри. Цього року соціальна ініціатива компанії розширила свої межі. Тепер під надійною опікою компанії «Київстар» знаходиться і Менський зоопарк: для білих лебедів завдяки «Київстар» цього літа розчистили ставок та побудували гарний будиночок. У Харківському зоопарку розпочато будівництво Будинку юннатів, де розмістяться навчальні класи, бібліотека, оранжерея, притулок для дитинчат тварин та гурток юних біологів зоопарку. У цьому році в зоопарках України пройшла низка свят «Сімейний вікенд», у столичному зоопарку вже вдруге відсвяткували День народження жирафів.

Загальнонаціональна програма «Київстар»: природа в зоні досяжності!» стала черговим кроком у реалізації стратегії соціальної відповідальності компанії «Київстар». Серед значних проектів «Київстар» соціально-культурного напрямку також слід відзначити офіційне спонсорство однієї з найзначніших культурних подій у країні – Міжнародного балетного фестивалю «Серж Лифар де ля данс», міжнародне спонсорство Пісенного конкурсу «Євробачення 2005», спонсорство Національної і Молодіжної збірних України з футболу, численні благодійні проекти.