http://ITWare.com.ua/news/5518/

29 декабря 2003 г

Державна рада з питань європейської i євроатлантичної iнтеграцiї України затвердила проекти державних програм

Державна рада з питань європейської i євроатлантичної iнтеграцiї України своїм рiшенням вiд 2 грудня № 5 затвердила проекти трьох державних програм, включаючи заходи щодо їх виконання.

Державна рада з питань європейської i євроатлантичної iнтеграцiї України своїм рiшенням вiд 2 грудня № 5 затвердила проекти трьох державних програм, включаючи заходи щодо їх виконання. Так, серед основних завдань Державної програми пiдготовки, перепiдготовки та пiдвищення квалiфiкацiї фахiвцiв у сферi європейської та євроатлантичної iнтеграцiї України на 2004–2007 роки – створення ефективного механiзму функцiонування системи кадрового забезпечення органiв державної влади, органiв мiсцевого самоврядування, якi забезпечують реалiзацiю державної полiтики у сферi європейської та євроатлантичної iнтеграцiї. Для забезпечення органiзацiї її виконання Кабiнет Мiнiстрiв України має створити мiжвiдомчу групу.
Державна програма iнформування громадськостi з питань європейської iнтеграцiї України на 2004–2007 роки серед iншого має на метi iстотне пiдвищення обiзнаностi населення України щодо ЄС та роз`яснення переваг для українського суспiльства реалiзацiї цiлей державної полiтики у сферi євроiнтеграцiї. Для її реалiзацiї також Кабмiном буде створено мiжвiдомчу групу.
Державна програма iнформування громадськостi з питань євроатлантичної iнтеграцiї України на 2004–2007 роки передбачає пiдвищення рiвня iнформованостi громадян нашої країни щодо євроатлантичних процесiв, НАТО, його розвитку, переваг членства в цiй органiзацiї, напрямiв та стану спiвробiтництва України з нею. Органiзацiю виконання цiєї програми забезпечуватиме координацiйна група, яку має створити Кабiнет Мiнiстрiв.