http://ITWare.com.ua/news/5454/

25 декабря 2003 г

Делегацiя Держкомзв`язку взяла участь у засiданнi АС РСЗ

Делегацiя Держкомзв`язку України на чолi з начальником Вiддiлу стратегiї розвитку поштового зв`язку Нiною Гавриш взяла участь у засiданнi Регiонального круглого столу адмiнiстрацiй зв`язку РСЗ, а також Секцiї № 1 Ради операторiв,

Делегацiя Держкомзв`язку України на чолi з начальником Вiддiлу стратегiї розвитку поштового зв`язку Нiною Гавриш взяла участь у засiданнi Регiонального круглого столу адмiнiстрацiй зв`язку РСЗ, а також Секцiї № 1 Ради операторiв, що вiдбулися 16–17 грудня 2003 року в Москвi. Цi заходи проводилися в рамках пiдготовки до 23-го Конгресу Всесвiтнього поштового союзу, який вiдбудеться восени наступного року в Бухарестi (Румунiя). До складу делегацiї входили також представники Укрпошти.
На засiданнi Регiонального круглого столу обговорювалися питання щодо кiнцевих розрахункiв мiж країнами за поштовий обмiн. У ньому взяли участь також генеральний директор виконкому РСЗ Нурудiн Мухiтдiнов, представники адмiнiстрацiй зв`язку членiв РСЗ i поштових служб США, Канади, Китаю, Фiнляндiї, Iзраїлю, Японiї, Нової Зеландiї, Нiдерландiв, Португалiї та Швецiї. Головував генеральний директор Унiтарного федерального пiдприємства поштового зв`язку «Пошта Росiї» Iгор Сирцов.
Пiд час шостого засiдання ради операторiв поштового зв`язку РСЗ, в якому взяли участь представники адмiнiстрацiй зв`язку Вiрменiї, Грузiї, Бiлорусi, Казахстану, Киргизстану, Таджикистану, Узбекистану, Росiї та адмiнiстрацiй Латвiї i Литви в якостi спостерiгачiв, обговоренi спiльнi пропозицiї поштових служб країн – членiв РСЗ щодо вдосконалення регламентуючих документiв ВПС для подання їх до Мiжнародного бюро ВПС.
За результатами засiдань учасниками адмiнiстрацiй зв`язку РСЗ пiдписанi протоколи щодо погодження пропозицiй вiд РСЗ до актiв ВПС та системи кiнцевих витрат на мiжнародний поштовий обмiн.