http://ITWare.com.ua/news/28977/

26 марта 2013 г

"Новини Mail.Ru" українською мовою

У "Новин Mail.Ru" з’явилася версія українською. До новинної стрічки потрапляють матеріали новинних видань державною мовою.

Редактори української версії відбирають та публікують новини україномовних ЗМІ про найважливіші та найцікавіші події країни зі сфери політики, економіки, культури, спорту тощо. Відзначимо, що інтерфейс "Новин Mail.Ru" також перекладено українською.

"Ще у 2009 році на сайті з’явилися локальні новини. Українці сприйняли це більш ніж позитивно: з того часу щомісячна аудиторія, за даними Gemius, у країні виросла у 4,6 рази. Ми вирішили робити "Новини Mail.Ru" ще ближчими до жителів і створили україномовну версію", —коментує Директор з медійних проектів Mail.Ru Group Анатолій Рожков.

Обрати українську або російськомовну версію можна, натиснувши перемикач мови в правому нижньому кутку сторінки. Крім того, українська версія "Новин Mail.Ru" доступна за адресою http://ua.news.mail.ru.

Розмір інтернет-аудиторії в Україні швидко збільшується: за даними Gemius на грудень 2012 року, її об’єм досяг 15,6 млн користувачів та виріс більш ніж на 14 % за рік. Сервісами Mail.Ru Group користуються понад 67 % інтернет-користувачів.