http://ITWare.com.ua/news/11290/

3 ноября 2005 г

Стандартизація – проблеми галузі

14–15 грудня в Києві УНДІЗ спільно з Українським будинком економічних та науково-технічних знань товариства «Знання» України, Держзв’язку і ВАТ «Укртелеком» організовує науково-практичний семінар «Актуальні питання стандартизації та оцінки відповідності в галузі зв’язку».

Під час заходу розглядатимуться передусім загальні питання, а саме: завдання та проблеми національної стандартизації на сучасному етапі розвитку, гармонізація національних стандартів з міжнародними та європейськими, актуальні проблеми щодо оцінки відповідності в галузі зв’язку. На семінарі будуть висвітлені й практичні питання. Наприклад, розробка технічного регламенту щодо телекомунікаційних мереж загального користування, питання стандартизації систем керування мережами телекомунікацій, мереж синхронізації, оптичних кабелів. Значну увагу буде приділено також питанням застосування вимог нормативно-правових актів технічного захисту інформації у сфері телекомунікацій, розглядатиметься і нормативна база з будівництва та експлуатації лінійно-кабельних споруд.
Семінар розрахований на керівників і провідних фахівців підприємств та організацій зв’язку України, робітників проектних, науково-дослідних інститутів і комерційних структур.