http://ITWare.com.ua/events/1433/

CrimeaMediaCom


28 - 31 мая 2013 г

28-31 травня 2013 року в Алушті (Крим) відбудеться перший міжіндустріальний захід - CrimeaMediaCom, участь у якому візьмуть лідери телекомунікаційних, телевізійних, радіо і дистриб'юторських компаній України та близького зарубіжжя.

Засновники CrimeaMediaCom: Незалежна асоціація телерадіомовників, Асоціація Укртелемережа, Асоціація правовласників і постачальників контенту, Телекомунікаційна палата України.

У програмі:

MediaComSummit-2013 (29 травня). Серед тем Саміту: розвиток медіазаконодавства, новий Закон України «Про телебачення і радіомовлення», перспективи оновлення законодавства про рекламу, пріоритети уряду в сфері медіа та телекомунікацій, стратегічні напрями розвитку галузей, регулювання універсальної програмної послуги, інтелектуальнавласність у сфері медіа. Запрошені спікери: Микола Томенко, голова Комітету Верховної ради з питань свободи слова та інформації; Олена Бондаренко, перший заступник голови Комітету Верховної ради з питань свободи слова та інформації; Володимир Манжосов, голова Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення; Петро Яцук, Голова Національної комісії, яка здійснює державне регулювання у сферізв'язку та інформатизації.

Конгрес Незалежної асоціації телерадіомовників (30-31 травня). У програмі конгресу чотири тематичні конференції: Медіаменеджмент, Медіаконтент, Медіа-аудиторія і реклама, Медіатехнології. Деталі - на сайті .

Дні кабельного телебачення (28 травня - 1 червня) - традиційна зустріч представників ринку платного телебачення та інформаційно-комунікаційних послуг ().

Об'єднаний форум індустрії платного телебачення України (30 травня) - спеціалізований майданчик для сегменту платного телебачення. Організатори форуму: Асоціація «Укртелемережа», Асоціація правовласників і постачальників контенту, Телекомунікаційна палата України ().

Нарада юристів компаній систем платного телебачення (28 травня). Для участі в Нараді запрошуються представники державних органів, юридичних компаній, практикуючі юристи, експерти і аналітики медіасфери - .

Вартість участі у заходах CrimeaMediaCom - www.nam.org.ua/files/vartistj. Замовлення проживання у готелях - .

Питання участі та партнерства: e-mail: , тел. (044) 254-55-56 (Олександр).

Место проведения

Крим, Алушта

Организаторы события

Незалежна асоціація телерадіомовників, Асоціація Укртелемережа, Асоціація правовласників і постачальників контенту, Телекомунікаційна палата України