http://ITWare.com.ua/events/1399/

Ділова гра «Залізний підприємець»


1 декабря 2013 3 апреля

Дати проведення: грудень 2012 - квітень 2013 р.
Місце проведення: у 10 містах України,
Додаткова інформація про місце та час проведення будуть вказані у групах FaceBook та "ВКонтакте".

Мета проведення конкурсу: сприяння формуванню сучасних фахівців з інноваційного менеджменту шляхом надання можливості для студентів 3-5 курсів різних спеціальностей (фінанси, аудит, економіка, маркетинг та інформаційні системи, прикладна математика) за півдня спробувати себе в ролі інноватора, навчитись аналізувати ринок і оцінити потенціал ідеї, опрацьовувати бізнес-моделі; навчитися презентувати проект перед інвесторами та отримати інші необхідні для бізнес-аналітика та підприємця вміння та навички; поліпшити навички роботи в команді и познайомитися з новими людьми з активною життєвою позицією. Дві команди-переможці регіонального етапу чемпіонату отримають путівки на півфінал у Києві, а потім дві команди-переможці українського відбору поїдуть на фінал у Москву, де змагання пройде зі студентами країн СНД. Участь у чемпіонаті безкоштовна.

Команди-переможці українських регіональних ігор буду запрошені на фінальну гру, яка відбудеться у квітні 2013 року у рамках найбільшої ІТ конференції в Україні - iForum 2013 в м. Києві (http://iforum.ua/), яка щорічно збирає більше 5000 осіб. Для проведення півфіналу гри на конференції iForum 2013 буде виділена ціла секція, в рамках потоку «Стартапи». Переможці Українського фіналу будуть запрошені до участі у Міжнародному фіналі чемпіонату, який відбудеться в травні 2013 року в Москві.

Засновник ділової гри - НДІ "Вища Школа Економіки" м. Москва (НИИ "Высшая Школа Экономики" г. Москва), українським регіональним оператором є бізнес-інкубатор GrowthUP; генеральними партнерами гри в Україні являються EPAM Systems, Європейська Бізнес Асоціація, регіональними партнерами виступають Expopromo Group, Microsoft, інформаційними партнерами в Україні: Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Державне агентство з питань науки, інновацій та інформатизації, Асоціація «АПРІТ». Стратегічним партнером гри виступає Російська Венчурна Компанія (РВК), а технологічним спонсором - Mail.ru Group.

Для бажаючих прийняти участь у конкурсі зі своєю командою або самостійно, приєднавшись просимо надіслати на е-мейл: [email protected] інформацію про команду (4-5 осіб + тренер): ПІБ, назва ВУЗу, назва спеціальності, курс, мобільний телефон, e-mail.

Більш детальну інформацію, відео з минулих ігор правила гри та приклад кейсів, які розбирались на минулих іграх, можете отримати в групах Facebook www.facebook.com/groups/447287351995401/ або "ВКонтакте" http://vk.com/iron_entrepreneur_ukraine.

Место проведения