RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы

Поиск по компаниям

 
Расширенный поиск
Обзоры сети

Архив пресс-релизов

 

2002 г
2003 г
2004 г
2005 г
2006 г
2007 г
2008 г
2009 г
2010 г
2011 г
2012 г
2013 г
янв фев мар апр
май июн июл авг
сен окт ноя дек

декабрь

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
2014 г







© ICC.  Перепечатка допускается

только с разрешения .

Пресс-релизы

 

2 декабря 2013 г

Зауваження щодо позиції Адміністрації зв’язку України

26 листопада в Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України відбулося чергове засідання Робочої групи щодо підготовки позиції Адміністрації зв’язку України до Всесвітньої конференції МСЕ щодо питань розвитку електрозв’язку 2014. На засіданні були розглянуті Загальні пропозиції РСЗ (Регіональної співдружності у галузі зв’язку), по яких були висловлені відповідні зауваження щодо позиції Адміністрації зв’язку України.

При розгляді пропозиції щодо перегляду Резолюції 22 «Альтернативні процедури виклику в мережах міжнародного електрозв'язку, визначення його походження і розподіл доходів від надання міжнародних послуг електрозв'язку» з боку УСПП та ІнАУ було висловлено зауваження та застереження з приводу їх прийняття. По результатах обговорення до Робочої групи було направлено додаткове обґрунтування з рекомендацією не підтримувати пропозиції РСЗ щодо перегляду Резолюції 22.

В обґрунтуванні було зазначено, що введення рекомендацій про незастосування альтернативних процедур викликів та визнання їх застосування як процедуру фінансового збитку (йдеться перш за все про послуги голосового зв’язку через Інтернет) негативно вплине на розвиток науково-технічного прогресу. В той же час впровадження новітніх технологій сприяє розвитку конкуренції на ринку телекомунікацій і, як результат, створює можливість якнайшвидшого переходу від старих технологій, забезпечує здешевлення послуг зв'язку та, зрештою, перехід на більш якісні показники інформаційного суспільства.

Альтернативні процедури виклику в мережах електрозв'язку не були основною послугою, заради якої ці мережі, в тому числі і мережа Інтернет, будувалася. Навпаки, в минулому, в 90-ті роки ХХ століття, для стимуляції побудови звичайних телефонних мереж в менш розвинених країнах була спеціально розроблена процедура розподілу доходів, при цьому голосовий трафік був єдиною послугою в цих мережах.

Альтернативні процедури викликів спочатку з'явилися в мережах, які будувалися як інтернаціональні, мультисервісні, що не визнають національних кордонів і не регулюються національними органами. Відповідно ніякого розподілу доходів ці мережі не допускали.

Клієнти сплачують доступ до мережі, в якій вони отримують безліч інших послуг. З урахуванням того, що обсяг телефонного трафіку займає мізерний обсяг у порівнянні з іншими послугами, які надаються в мережі, цей трафік, як правило, безкоштовний для абонентів.

Будь-які спроби регулювання та введення додаткової оплати викличуть лише появу більш витончених процедур встановлення з'єднань.

версия для печати


SMS

 

Сообщите коллегам о последних новостях, пресс-релизах и сведениях из Каталога компаний через наш SMS-гейт.


Смотрите также

 

27 июня 2014 г

 • Девятая международная открытая студенческая олимпиада по программированию имени С. А. Лебедева и В. М. Глушкова «KPI-OPEN 2014»

25 июня 2014 г

 • Полмиллиона евро в неделю: Kaspersky Lab раскрывает целевую атаку на известный банк

13 июня 2014 г

 • Лучшие работающие решения ИТ-безопасности – на ключевом международном бизнес-событии лидеров рынка информационной безопасности и ИТ-технологий в Киеве

4 июня 2014 г

 • Еще несколько сравнительно честных способов отъема денег: Kaspersky Lab анализирует апрельский спам

28 мая 2014 г

 • "Датагруп" стал основным поставщиком услуг связи для госпредприятия "Украэрорух"

26 мая 2014 г

 • Решение Samsung KNOX 2.0 доступно для смартфона Galaxy S5
 • Реальный тест виртуальной защиты: AV-TEST испытывает корпоративные защитные продукты для виртуальных сред
 • Приложение с опасной функциональностью было загружено из каталога Google Play более миллиона раз
 • Средняя скорость передачи данных в сети life:) быстрее, чем в мире
 • Команда NETWAVE продемонстрировала участникам Cisco Connect 2014, как настоящие козаки строят и защищают информационные системы и сети

Реклама

 

Рубрики

 


© ITware 2000-2014