RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы

Поиск по компаниям

 
Расширенный поиск
Обзоры сети

Архив пресс-релизов

 

2002 г
2003 г
2004 г
2005 г
2006 г
2007 г
2008 г
2009 г
2010 г
2011 г
2012 г
2013 г
янв фев мар апр
май июн июл авг
сен окт ноя дек

октябрь

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
2014 г







© ICC.  Перепечатка допускается

только с разрешения .

Пресс-релизы

 

30 октября 2013 г

Новий гравець медіаринку будує бізнес-процеси на базі технологій Microsoft

Щоб розвиватися та рости на динамічному та активному ринку медіа, його гравці обирають інноваційні способи ведення бізнесу. Так, керівництво видавничої компанії «ВІСТІ МАС-МЕДІА» розуміє, що своєчасна і правильна взаємодія з клієнтами є ключовим фактором успіху їхнього бізнесу. Саме тому компанія вирішила автоматизувати взаємовідносини з клієнтами для економії людських і фінансових ресурсів та побудувати ефективні бізнес-процеси за допомогою Microsoft Dynamics CRM.

Після відкриття в березні 2013 року перед компанією стояло завдання швидко з нуля побудувати систему для продуктивної роботи співробітників і ефективної комунікації з партнерами та клієнтами без залучення великих коштів на ІТ-обладнання та персонал. Рішення на базі Microsoft Dynamics CRM, розроблене спеціально для комерційного та маркетингового відділів «ВІСТІ МАС-МЕДІА», дало можливість компанії без зайвих зусиль керувати базою поточних та потенційних клієнтів, скоротити час обробки запитів, більш ретельно планувати та прогнозувати продуктивність роботи відділу продажів та побудувати ефективну систему бізнес-процесів, що спрямована на покращення відносин з клієнтами, підвищення їх задоволеності та лояльності.

«Ми обрали CMR-систему від Microsoft, оскільки вона швидко налаштовується під потреби та специфіку нашого бізнесу, а також легко інтегрується з іншими програмними продуктами, які ми вже використовуємо. Хоч ми й молода організація, проте вже зараз завдяки рішенню на базі Microsoft Dynamics CRM ми знаємо інтереси наших клієнтів та надаємо актуальні для них пропозиції», - коментує Ігор Короляк, ІТ-директор компанії «ВІСТІ МАС-МЕДІА».

CRM-рішення в компанії інтегроване з хмарним поштовим сервісом Microsoft Exchange online, що полегшує комунікацію з клієнтами. Користуючись надбудовою Dynamics у своєму поштовому клієнті Microsoft Outlook, менеджери можуть легко ділитися новинами компанії з з різними групами клієнтів, бачити всю необхідну інформацію про клієнта під час переписки з ним та мати доступ до інформації про нього з будь-якого комп’ютера, підключеного до Інтернету.

«В сучасному насиченому бізнес-середовищі уже не достатньо запропонувати хороший продукт чи послугу, вони неодмінно повинні супроводжуватися сервісом. Microsoft Dynamics CRM - це гнучке бізнес-рішення, що допомагає нашим клієнтам відповідати вимогам часу та ринку, а також максимально задовольняти потреби та очікування їх клієнтів і партнерів», - коментує Андрій Савчук, директор по роботі із корпоративними замовниками та партнерами «Майкрософт Україна».

«Однією з основних вимог проекту було створення системи, яка допомагає співробітникам компанії надавати першокласний сервіс своїм клієнтам. Завдяки першій у країні інтеграції технології з хмарними службами «Майкрософт», вони зможуть робити це з будь-якого місця та пристрою», - додала Юлія Бернацька, директор компанії «ТЕХ СТАНДАРТ», що здійснювала впровадження Microsoft Dynamics CRM у видавничій компанії «Вісти мас-медіа».

версия для печати


SMS

 

Сообщите коллегам о последних новостях, пресс-релизах и сведениях из Каталога компаний через наш SMS-гейт.


Смотрите также

 

27 июня 2014 г

 • Девятая международная открытая студенческая олимпиада по программированию имени С. А. Лебедева и В. М. Глушкова «KPI-OPEN 2014»

25 июня 2014 г

 • Полмиллиона евро в неделю: Kaspersky Lab раскрывает целевую атаку на известный банк

13 июня 2014 г

 • Лучшие работающие решения ИТ-безопасности – на ключевом международном бизнес-событии лидеров рынка информационной безопасности и ИТ-технологий в Киеве

4 июня 2014 г

 • Еще несколько сравнительно честных способов отъема денег: Kaspersky Lab анализирует апрельский спам

28 мая 2014 г

 • "Датагруп" стал основным поставщиком услуг связи для госпредприятия "Украэрорух"

26 мая 2014 г

 • Решение Samsung KNOX 2.0 доступно для смартфона Galaxy S5
 • Реальный тест виртуальной защиты: AV-TEST испытывает корпоративные защитные продукты для виртуальных сред
 • Приложение с опасной функциональностью было загружено из каталога Google Play более миллиона раз
 • Средняя скорость передачи данных в сети life:) быстрее, чем в мире
 • Команда NETWAVE продемонстрировала участникам Cisco Connect 2014, как настоящие козаки строят и защищают информационные системы и сети

Реклама

 

Рубрики

 


© ITware 2000-2014