RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы

Поиск по компаниям

 
Расширенный поиск
Обзоры сети

Архив пресс-релизов

 

2002 г
2003 г
2004 г
2005 г
2006 г
2007 г
2008 г
2009 г
2010 г
2011 г
2012 г
янв фев мар апр
май июн июл авг
сен окт ноя дек

май

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
2013 г







© ICC.  Перепечатка допускается

только с разрешения .

Пресс-релизы

 

7 мая 2012 г

V конгрес НАМ: усі сучасні аспекти діяльності радіо та телебачення України

Два дні, чотири конференції, 21 панельна дискусія, презентації та круглий стіл відбудуться 23-24 травня 2012 року в Українському Домі у рамках V Конгресу Незалежної Асоціації ТелерадіоМовників.

Чотири конференції про медіаменеджмент, медіаконтент, медіатехнології та медіааудиторію і рекламу, які паралельно відбудуться в рамках V Конгресу НАМ, зберуть найкращих фахівців, медіапрактиків, представників владних структур та журналістів з України та з-за кордону.

Розпочнуть Конгрес 23 травня 2012 року конференції на тему медіаменеджменту, спонсором якої виступила компанія «SES в Україні», та медіатехнологій, які проходитимуть паралельно. Першу з них відкриє презентація нової редакції закону про радіо і телебачення, участь в якій візьме робоча група у складі представників Ради Європи, НАМ, Лабораторії законодавчих ініціатив та Інституту медіаправа.

Дискусія на тему «Нова система телевізійних позначок (для захисту дітей)» - наступний захід конференції про медіаменеджмент. Серед учасників дискусії - фахівці із Ради Європи та Інституту соціальної і політичної психології НАПН України. Завершить тему диспут «Інтелектуальна власність: очищення прав на фільми», участь у якому візьмуть представники Міністерства культури України, компанії FilmUA та «СТБ production».

Паралельно у іншому залі Українського дому триватиме конференція на тему медіатехнологій V Конгресу НАМ. Розпочнеться вона презентацією директора компанії «SES в Україні» Онно Зонневельда на тему «Як «цифра» змінює ландшафт медіаіндустрії?». Продовжить тему дискусія про бездротову доставку телесигналу, участь у якій візьмуть фахівці з українських компаній Romsat та KvantEfir, а також компанії SES (Швеція). Завершить перший день V Конгресу НАМ полеміка HR-експертів медіашкіл провідних каналів країни на тему «Ефективні методи пошуку творчого персоналу».

Другий день V Конгресу НАМ поєднає дві паралельні конференції про медіаконтент та медіааудиторію і рекламу. Перша з них розпочнеться обговоренням на тему «Як зробити цікавою соціально гостру тему», участь у якій візьмуть представники каналів «Інтер» та «Магнолія ТВ», а також «Радіо Ера».

Продовжить тему дискусія програмних директорів нішевих каналів про те, яким повинне бути ефективне програмування при мінімумі ресурсів. Завершить тему телебачення на конференції про медіаконтент диспут на тему «Чи можна зробити live show на регіональному каналі». Свої позиції висвітлюватимуть фахівці з «Нового каналу», ТРК «Чернівці» та каналу ІНТЕР.

Друга частина конференції на тему медіаконтенту буде присвячена радіо. Зокрема у її рамках відбудеться дискусія на тему «Музика + Що шукає радіослухач, окрім музики», серед учасників якої - експерти з радіо «ХІТ ФМ» та «Просто радіо».

Продовжать тему дебати про те, чи є зіркою ведучий радіо. Свої позиції висвітлюватимуть ведучі радіо «Рокс», «Русского радио» та радіо «Хіт ФМ». Завершить конференцію на тему медіаконтенту V Конгресу НАМ презентація програмного директора «Джем ФМ» Юрія Петровічева на тему «Поєднання радіотрансляцій та шоу».

Паралельно у другому залі Українського дому відбуватиметься четверта конференція V Конгресу НАМ на тему медіааудиторії і реклами. Розпочнеться вона презентаціями на тему «Єдина система резервування і продажів реклами (комп'ютеризована система для регіональних ТБ)». Про роль РА в медіаміксі (розподіл рекламних бюджетів та в чому особливість України) дискутуватимуть фахівці із агенції Initiative, Всеукраїнської рекламної коаліції та компанії Universal McCann Ukraine.

Дослідження регіональниХ ТБ (ціна, для кого, навіщо і як організувати) обговорюватимуть представники компаній GFK Ukraine, MPG, каналів TV-4 (м. Тернопіль) та «АВЕРС-ТБ» (м. Луцьк). Про радіодослідження-2012 компанії GFK Ukraine розповість її представник. Тему медіадосліджень продовжать презентації медіадослідників із компаній TNS та GFK Ukraine на тему «Вимірювання тематичних каналів».

Семінар із креативної радіореклами у рамках V Конгресу НАМ проведе Ольга Калабан («Русское Радио»). Закінчить другий день Конгресу круглий стіл на тему «Стимулювання аудиторії через промоцію компанії», участь у якому візьмуть експерти із MJoy Radio (м. Львів), компанії VIASAT та телеканалу ZIK-TV (м. Львів).

Конгрес відбувається за підтримки Ради Європи. Даний проект виконується в межах українського медійного проекту «У-МЕДІА», що здійснює «Інтерньюз нетворк» за підтримки Агентства США З міжнародного розвитку (USAID).

Участь у V Конгресі НАМ платна. Вартість участі у всіх заходах конгресу при реєстрації до 15 травня 2012 року становить 800 грн, після 15 травня 2012 року - 1000 грн. Реєстрація триває до 21:00 21 травня 2012 року. Участь для членів НАМ - безкоштовна.

Реєстрація учасників відбувається на сайті Конгресу - http://www.namcongress.org/accounts/create/

З питань акредитації журналістів у V Конгресі НАМ звертайтеся до контактної особи:

Христина Дрогомирецька, тел. 067 657 95 15, [email protected]

версия для печати


SMS

 

Сообщите коллегам о последних новостях, пресс-релизах и сведениях из Каталога компаний через наш SMS-гейт.


Смотрите также

 

17 октября 2013 г

 • В Киеве завершился Международный научно-технологический форум «Наука. Инновации. Технологии – 2013»
 • Впервые в Киеве будет проведен глобальный курс для начинающих предпринимателей Earlydays

16 октября 2013 г

 • Украинские предприниматели выходят на международный рынок с помощью Windows Azure
 • Бионические разработки Festo – инвестиции в будущее

15 октября 2013 г

 • Компании тратят $1,5 млн в год на покупку поддельных наклеек на компьютеры

11 октября 2013 г

 • Відбувся 4-й Український форум з управління Інтернетом IGF-UA
 • В Киеве прошла Региональная конференция ENOG 6/RIPE NCC
 • Графические процессоры ускоряют пошив плаща-невидимки
 • Mail.Ru Group оштрафовали за отказ нарушить тайну переписки
 • Количество Android-смартфонов в сети «Киевстар» превысило 2 млн

Реклама

 

Рубрики

 


© ITware 2000-2013