RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы




«Київстар» обладнав Сенсорні кімнати для реабілітації дітей з порушеннями психофізичного розвитку

До 1 вересня національний мобільний оператор «Київстар» в рамках благодійної ініціативи «Для людей, для країни!» обладнав Сенсорні кімнати в 6 навчальних, лікувальних і реабілітаційних установах для дітей з інвалідністю. Щорічно в них будуть проходити корекцію психофізичного розвитку й реабілітацію до 1200 дітей, що страждають різними видами захворювання.

Мультисенсорне корекційно-реабілітаційне обладнання – Сенсорна кімната – це сучасна західна методика лікування неврологічних та інших хвороб, що сприяє розвитку пізнавальної діяльності та корекції психо-емоційного стану дітей та дорослих. Це – особливим чином організоване середовище, що складається з багатьох сенсорних стимуляторів, які впливають на органи зору, слуху, нюху, дотику й вестибулярний апарат. Такий вплив дозволяє активувати й розвивати у дітей сенсорні функції, сприяти соціально-психологічному й особистісному розвитку дитини.

Керівник департаменту з корпоративних зв'язків «Київстар» Жанна РЕВНОВА:

«Будь-які технології покликані зробити наше з вами життя кращим. Ми в «Київстар» це розуміємо, як ніхто. Вже шостий рік ми системно допомагаємо людям з особливими потребами, що мешкають по всій Україні. За допомогою сучасних технологій намагаємося створювати для них необхідні для розвитку умови. Особливу увагу приділяємо допомозі дітям з інвалідністю. Ми в «Киеїстар» хочемо, щоб кращі світові розробки в області реабілітації, методики корекції та сучасні технології доходили й до маленьких українців. В обладнаних шести Сенсорних кімнатах щорічно зможуть проходити реабілітацію та лікування близько 1200 дітей із ДЦП».

Підібрати наповнення Сенсорних кімнат і розробити методичні рекомендації з їхнього застосування компанії «Київстар» допоміг постійний соціальний партнер програми – ВГО «Наукове товариство інвалідів «Інститут соціальної політики».

Президент Інституту соціальної політики Андрій ШЕВЦОВ:

«Всупереч поширеній думці, більшість дітей з обмеженнями життєдіяльності, пов'язаними зі здоров'ям, інтелектуально та емоційно дуже розвинені й мають всі шанси бути успішно соціалізованими та стати гідними громадянами нашого суспільства. Однак для їхнього розвитку та виховання потрібні спеціальні умови, що відповідають сучасним вимогам реабілітології й корекційної педагогіки. Сенсорні кімнати, відкриті компанією «Киевстар», на багато років забезпечують ці умови для тисяч дітей з інвалідністю по всій країні. Саме така продумана довгострокова допомога може бути прикладом благодійності для будь-якої української компанії».

З вересня 6 нових Сенсорних кімнат почнуть роботу в Київській, Хмельницькій, Донецькій, Запорізькій і Львівській областях, а також в АР Крим.

Програма підтримки людей з особливими потребами реалізується компанією «Київстар» з 2004 року. В рамках програми компанія «Київстар» надає системну допомогу та забезпечує спеціалізованим обладнанням реабілітаційні центри, навчальні заклади і медичні установі різного профілю для дітей та дорослих по всій Україні.

События, мнения, комментарии

Смотрите также

НКРЗ прийняла рішення про проведення тендеру для впровадження зв’язку третього покоління.
Priocom – единственный в СНГ обладатель партнерского статуса Elite Certified Partner компании ECI Telecom
ESET: статистика вредоносного ПО в августе
Компания НР была занесена в «Квадрант Лидеров» от Gartner за управляемые услуги печати
«Безобидный индюк» и другие вирусные тенденции августа 2009 года
"Лаборатории Касперского"] Рейтинг вредоносных программ в августе 2009
Компания Axis укрепляет свои позиции на мировом рынке систем обеспечения безопасности
«1С-Битрикс» и ForOffice.ru: Новые возможности электронной торговли
Nokia расширяет возможности экосистемы и представляет схему работы с партнерами, издателями и разработчиками
МТС обеспечила Интернетом сельскую школу в Закарпатской области

© ITware 2000-2016