RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы

Поиск по компаниям

 
Расширенный поиск
Обзоры сети

Архив пресс-релизов

 

2002 г
2003 г
2004 г
2005 г
2006 г
2007 г
2008 г
2009 г
янв фев мар апр
май июн июл авг
сен окт ноя дек

июль

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
2010 г
2011 г
2012 г
2013 г







© ICC.  Перепечатка допускается

только с разрешения .

Пресс-релизы

 

17 июля 2009 г

9 липня 2009 року відбувся семінар “ Посилення якості використання інструменту інституціональної розбудови Twinning в Україні: стан та перспективи ”

9 липня 2009 року відбувся семінар “Посилення якості використання інструменту інституціональної розбудови Twinning в Україні: стан та перспективи”. Організаторами заходу виступили Адміністративний офіс програми Twinning та проект Tacis “Впровадження інструменту Twinning в Україні”. До участі у семінарі з Української сторони були запрошені контакті особи з питань реалізації проектів Twinning з центральних органів виконавчої влади, а з Європейської сторони - представники посольств Австрії, Великобританії, ФРН, Франції, Угорщини, Польщі, Фінляндії, Представництва Європейської Комісії в Україні, а також експерти з реалізації проектів Twinning в Латвії та Румунії.

На початку семінару була представлена інформація про результати засідання Робочої групи з координації впровадження інструменту Twinning (01.07.09), де було схвалено серед інших проектну пропозицію НКРЗ “Посилення регуляторної та юридичної спроможності Національної комісії з питань регулювання зв’язку України щодо регулювання сектору телекомунікацій”.

Пріоритетними питаннями цього заходу були визначені:

- представлення інформаціїї щодо перспектив реалізації можливостей у рамках розширення сфери надання технічної допомоги Україні з боку Європейської Комісії та Східного партнерства;

- презентація здобутків українських бенефіціарів щодо використання інструментів інституціональної розбудови Twinning та TAIEX;

- всебічне обговорення учасниками семінару процесу реалізації проектів Twinning в Україні, обмін поглядами та кращими практиками у застосуванні цих інструментів.

У ході семінару учасники розглянули та обговорили питання особливостей організації проектів Twinning. Особливістю турецького досвіду реалізації таких проектів є залучення великої кількості співбенефіціарів. Пріоритетом для проектів Латвії було посилення адміністративної спроможності органів влади відповідно до вимог європейського законодавства. Окремо було підкреслено велику кількість реалізованих в Румунії проектів Twinning – 244 проекти за 8 років. Відмінною рисою румунських проектів було те, що бенефіціар визначав окремого експерта для реалізації кожного проекту. Ця ідея також знайшла відображення в Twinning-проекті Національного космічного агентства України, де було призначено таку відповідальну особу та створено спеціальні стимулюючі умови праці для залучених експертів НКАУ до виконання проекту Twinning.

Особливу увагу було приділено потребі розвитку та удосконаленню інформаційної складової супроводження таких проектів в Україні. До роботи з цього напрямку залучено фахівців Національної академії державної служби при Президентові України.

Під час другої частини семінару відбувались обговорення в робочих групах, за результатами яких було узагальнено поточний стан, позитивний та негативний вплив реалізації проектів на діяльність бенефіціарів. Зокрема, результати робочої групи № 2 були презентовані представником НКРЗ .

версия для печати


SMS

 

Сообщите коллегам о последних новостях, пресс-релизах и сведениях из Каталога компаний через наш SMS-гейт.


Смотрите также в рубрике Отраслевые нормы и прецеденты

 

16 августа 2011 г

 • Незалежна Асоціація телерадіоМовників проведе у Ялті міні-конференцію «Нові медіа - нові помилки»

15 августа 2011 г

 • Samsung – самый любимый бренд украинцев

4 июля 2011 г

 • VERNA, совместно с Cisco и Veeam, провела семинар по актуальным решениям современной ИТ-инфраструктуры.

8 июня 2011 г

 • ДП «Українська мережа обміну трафіком» (UA-IX) готова до переходу на новий інтернет-протокол IPv6

7 июня 2011 г

 • Голова НКРЗ відповідає громадськості

26 мая 2011 г

 • Корпорация Symantec продолжает сертифицировать свои ИБ-решения для соответствия требованиям регулирующих органов

27 апреля 2011 г

 • «Киевстар» стал победителем первого тура Всеукраинского рейтинга «Добросовестные налогоплательщики - 2010»

22 апреля 2011 г

 • ІнАУ та Комітет Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації провели круглий стіл

7 апреля 2011 г

 • КАК ПРАВИЛЬНО ИСПОЛЬЗОВАТЬ АУТСОРСИНГ ДЛЯ ПОВЫШЕНИЯ ПРИБЫЛИ КОМПАНИИ?

31 марта 2011 г

 • Компания LG Electronics и Всемирная продовольственная программа ООН используют новейшие технологии в борьбе с голодом

Реклама

 

Рубрики

 


© ITware 2000-2013