регистрация | карта сайта
Постоянно обновляемая лента новостей
Обзоры, комментарии и статьи
Даты и дополнительная информация о событиях компьютерного рынка
Контакты, виды деятельности, предложения и другая информация о компьютерных компаниях
Новости, анонсы и пресс-релизы компьютерных компаний
Конференции с участием ведущих специалистов и экспертов
Информация для пользователей ITware, изменения персональных настроек, персональные закладки и web-карточки, служба переадресации
   
    
     Как искать?   Расширенный поиск
 ITware :. Новости      Вход для зарегистрированных пользователейВыход
Архив
Декабрь 2001
Ноябрь 2001
Октябрь 2001
Сентябрь 2001
Август 2001
Июль 2001
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Июнь 2001
Май 2001
Апрель 2001
Март 2001
Февраль 2001
Январь 2001
архив за 2003 г.
архив за 2002 г.
архив за 2000 г.
Реклама





Ринок офiсних АТС в Укра©нi розширюеться

9 июля 2001 г.

Пiд час прес-конференцi©, присвяченiй щорiчному семiнару для партнерiв компанi© Telrad Tenecs у кра©нах СНД,Iзраель Ронн, президент Telrad Tenecs, наголосив, що сьогоднi у Telrad Tenecs докладають чимало зусиль для розвитку бiзнесу на телекомунiкацiйному Укра©ни.

    Чимало свiтових телекомунiкацiйних компанiй нинi прагнуть зайняти мiсце на укра©нському ринку зв'язку. Його вважають досить перспективним для збуту власно© продукцi© та просування системних рiшень у сферi телекомунiкацiй та IT. Так Iзраель Ронн, президент компанi© Telrad Tenecs, яка спецiалiзуеться на постачаннi офiсних та вiдомчих АТС, наголосив, що сьогоднi у Telrad Tenecs докладають чимало зусиль для розвитку бiзнесу на телекомунiкацiйних ринках кра©н, якi розвиваються. Особливо це стосуеться держав СНД i, зокрема, Укра©ни.

    Пiд час прес-конференцi©, присвяченiй щорiчному семiнару для партнерiв компанi© Telrad Tenecs у кра©нах СНД, який цього року вперше проходитиме в Укра©нi, було зазначено, що мiсце проведення семiнару вибране не випадково. Останнiм часом маркетологи Telrad Tenecs покладають великi надi© на потенцiал саме укра©нського ринку зв'язку. Наприклад, зазначалося, що за попереднiми пiдрахунками лише у Киевi кiлькiсть морально застарiлих вiдомчих телефонних станцiй становить близько 950.

    Однак сьогоднi обсяги продажiв продукцi© компанi© Telrad Tenecs в Укра©нi незначнi - три-чотири вiдомчi АТС на мiсяць. Це пояснюеться тим, що компанiя лише з кiнця минулого року почала серйозно працювати над просуванням свое© продукцi© на укра©нському ринку вiдомчих АТС, пiдготувавши 20 спецiалiстiв для встановлення та сервiсного супроводу цiе© технiки в Киевi та регiонах. Утiм, за розрахунками представникiв Telrad Tenecs, наступного року обсяги продажiв мають збiльшитися майже на 80% i принести прибуток щонайменше $0,5 млн. Але для цього потрiбно пiдготувати ще певну кiлькiсть технiчних спецiалiстiв для роботи в рiзних регiонах Укра©ни. Адже компанiя Telrad Tenecs, не маючи свого представництва у нашiй кра©нi, працюе на укра©нському ринку виключно через партнерiв - дилерiв та дистриб'юторiв.

    Тож партнерський семiнар, на якому зберуться понад 150 чоловiк iз рiзних кра©н СНД, мае стати мiсцем обмiну досвiдом виробникiв i дистриб'юторiв. У цьому заходi братимуть участь, окрiм президента Telrad Tenecs, й технiчнi спецiалiсти компанi©, а також програмiсти, що розробляють ПЗ для рiзноманiтних офiсних рiшень. На робочому семiнарi будуть представленi новi рiшення та вдосконалення вiдомчих АТС. Як було зазначено пiд час прес-конференцi©, велику увагу розробники обладнання придiляють збагаченню стандартних функцiй офiсних АТС можливостями, обумовленими сучасними технологiями - IP, Frame Relay тощо.




© ICC. Перепечатка допускается
только с разрешения .
Новости Публикации Календарь событий Пресс-центр
IT-каталог: продукты IT-каталог: компании Библиотека
Форум Персональные сервисы Регистрация Карта сайта