Рынок DRAM: в перманентном состоянии перехода Ставка на розницу Сетевые итоги


RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы

Поиск по компаниям

 
Расширенный поиск

Архив новостей

 

2002 г
2003 г
2004 г
2005 г
2006 г
2007 г
2008 г
янв фев мар апр
май июн июл авг
сен окт ноя дек

апрель

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30


    





http://icc.com.ua
© ICC. Перепечатка допускается
только с разрешения .





  

Новости

 

9 апреля 2008 г

Бізнес вимагає відповідальності

У Києві пройшов круглий стіл «Механізми боротьби з недобросовісними діями рекламодавців», на якому зібралися понад 30 компаній для того, щоб виробити механізм протидії нецивілізованій поведінці рекламодавців на ринку. Приводом стали безпрецедентні дії оператора „Телесистеми України”, який не сплатив за розміщення реклами понад $1,5 млн.

Учасники заходу – рекламні агенції, представники галузевих організацій, видавництва і радіостанції, ділові та галузеві ЗМІ, інтернет-видання, телеканали – висловили своє обурення станом справ, коли рекламодавець, отримавши виконану роботу, не сплатив за неї. Нагадаємо, що 29 лютого 2008 року ініціативна група, яка представляє інтереси понад 40 ЗМІ та рекламних агентств, виступила з відкритим листом щодо недобросовісних дій компанії „[Телесистеми України]”, яка протягом 2007 року не в повному обсязі виплатила кошти за створення та розміщення реклами їхнього бренду.

Оцінка масштабів таких проблем на ринку спонукнула всіх його гравців консолідувати зусилля, щоб виробити спільну позицію та механізм боротьби з проявами нецивілізованого ведення бізнесу. Учасники обговорили можливі методи протидії у разі такої поведінки з боку рекламодавців, а саме: подання позовів до суду, використання послуг колекторських компаній, публічне оголошення боржників, звернення до третейських судів і бойкот іншими компаніями рекламної активності. Крім того, юристи давали інші пропозиції щодо захисту бізнесу надалі. Так, керівник [Центру законодавчих ініціатив Незалежної асоціації телерадіомовників] (НАМ) Ольга Большакова запропонувала учасникам рекламного ринку розробити та впровадити єдиний механізм підписання договорів із рекламодавцями, зокрема прописувати стандартні умови передоплати за відповідні послуги та штрафні санкції у разі невиконання.

У дії – механізм галузевої протидії

Головний результат заходу – учасники домовились створити досудовий механізм галузевої протидії нецивілізованим проявам ведення бізнесу (несплати за надані послуги). Він полягає у створенні колегії юристів (до неї входять юристи асоціацій), до якої звертатиметься асоціація з ініціативи її члена, який зазнав збитків. При цьому організація має надати колегії всі наявні документи. Завдання колегії полягатиме у встановленні факту заборгованості, а після цього справа перейде до ще одного органу – комісії, до складу якої увійдуть керівники або уповноважені особи асоціацій/коаліцій. Від імені галузевих організацій комісія звертатиметься до компанії-боржника з настійним проханням владнати конфлікт, у разі відсутності відповіді доведе до відома всіх своїх членів рішення утриматись від співпраці з ним та надалі використовувати інші методи боротьби. Коментуючи таку консолідацію гравців ринку, виконавчий директор [Всеукраїнської рекламної коаліції] Максим Лазерник відзначив: «Цей круглий стіл – знакова подія, яка свідчить про дорослішання та зрілість рекламно-комунікаційного ринку. Затребуваність індустрією механізмів саморегулювання ринку - тому підтвердження”.

Медіа- та рекламні компанії – учасники круглого столу – висловили готовність задіяти цей механізм та спільними силами боротися проти нецивілізованого ведення бізнесу. Згодом відповідний документ підпишуть усі асоціації, а в ідеальному випадку - всі члени цих об’єднань.

Зазначимо, що від початку планувалося, що в дискусіях візьмуть участь представники компанії „Телесистеми України”, які, зареєструвавшись, залишили захід. Тим часом компанія оголосила конкурс на проведення рекламної кампанії, а нещодавно три біг-борди з її рекламою з’явились у Житомирі. Більш того, керівництво компанії публічно підтверджує подальшу роботу на ринку і готовність розвивати власний бізнес та вкладати кошти. Зокрема, директор „Телесистеми України” Цвіка Пакула планує в поточному році інвестувати понад $90 млн у розвиток мережі і бере активну участь у заходах, присвячених питанням економічного розвитку малого і середнього бізнесу в Україні.

версия для печати


SMS

 

Сообщите коллегам о последних новостях, пресс-релизах и сведениях из Каталога компаний через наш SMS-гейт.


Смотрите также

 

10 апреля 2008 г

 • ML-1640 и ML-2240: быстрые и компактные принтеры для дома и офиса
 • Стартовал конкурс «Samsung навстречу знаниям 2008»: ученики выиграют компьютерные классы с доступом в Интернет
 • Медиаплеер от AOC всего за $85
 • UMPC с полноразмерной клавиатурой - Samsung P9200
 • IBM выпустила самый быстрый в мире UNIX-компьютер
 • Мультимедийная плата abit A-N78HD с поддержкой Hybrid SLI

9 апреля 2008 г

 • «Ситроникс» активизирует деятельность
 • Юбилейный семинар «Телемира»: инструменты HDTV
 • Asustek вскоре представит MID
 • Анонс уникальной трехъядерной видеокарты от Asus
 • Новый процессор позволит мобильным телефонам снимать видео DVD-качества?
 • mPhase «вершит историю батарей»
 • FW70X и FW50X — два новых ноутбука Sharp Mebius
 • UMPC с большим зарядом батареи - Pegasus 210
 • Рынок DRAM нуждается в консолидации

8 апреля 2008 г

 • Таинственный 5-Мп камерафон LG серии Black Label
 • В Германии создан «трехмерный фотоаппарат»
 • «Рома» получила статус дистрибьютора Nvidia
 • Qisda обеспечит Motorola бюджетными 3G-телефонами
 • Лазерные телевизоры: официально

Реклама

 


Рубрики

 

© ITware 2000-2008

Лови его Лови!