RSS-лента

 
Новости
Пресс-релизы




Телеканал М1 стал международным

Между ЗАО «Телеодин» (Украина) и компанией «Первый канал. Всемирная сеть» подписано соглашение о совместном производстве украинско-российского международного музыкального развлекательного канала.

С 1 декабря он включен в пакет, который представлен жителям США в сети DirecTV.

Рівно 4 роки тому канал М1 вперше з'явився в ефірі. Спершу це були лише Київ та область. Вже у лютому 2002 року, після завершення тестового періоду, М1 виходить на супутник AMOS та починає освоюватись у кабельній мережі. Вже до 2003 року М1 можна було дивитись у всіх великих містах України. Зараз на території, де віщає канал М1 проживає близько 27, 5 мільйонів чоловік. Крім того, у Києві, Дніпропетровську, Львові, Одесі, Запоріжжі, Донецьку та Харкові ведеться стереомовлення у стандарті NICAM. Канал одразу ж запропонував своїм глядачам якісну популярну музику та відео, та програми власного виробництва. Наразі 95 % усіх програм, які демонструються в ефірі М1 - власного виробництва. М1 майже одразу став найбільш рейтинговішим каналом серед розважальних каналів музичного направлення.

Головний інформаційний проект М1 - шоу-бізнесові новини eMOneNews. Це дев'ять випусків щодоби із підсумковим eMOneNews KingSize. Щодня в ефірі М1 музичні хіт-паради на будь-який смак. М2О - основний щоденний хіт-парад каналу та ще п'ять чартів різної направленості - "Хіт-контроль", "М1cipe", "POP.UA", "The Best Of" та "VovaZIL'Vova". У прямому ефірі виходять розважальні шоу-програми "Guten Morgen!", "Хорошоу", "Міністерство Прем'єр" та "SHAKEанемо, бейбі". Саме на каналі М1 відбулась прем'єра культового нині серіалу "Сімпсони" у відмінному українському перекладі. Також М1 першим створив ексклюзивний музичний проект, якому й досі немає рівних за якістю в Україні - "tvій формат".

События, мнения, комментарии

Смотрите также

«Свит» — новый телеканал
Travel Channel сменил свой транспондер
Канал Playboy в украинском телеэфире
СТБ удостоен награды на «Облике телеканала-2005».
Меморандум о сотрудничестве по внедрению цифровых технологий
Профсоюзы - против жестких мер регулирования телевещательной сферы
OpenOffice 2.0 примеряет обновки
Надзор и контроль за соблюдением авторских прав
Изменения в Законе — для защиты интересов СМИ
Вэб-браузер Opera не станет собственностью Microsoft

© ITware 2000-2017